Divuit entitats confirmen la seva presencia a la XVI Fira Mercat del Lleure i Oci de Roses

XVI Fira Mercat del Lleure i Oci de Roses

La setzena Fira Mercat del Lleure i Oci de Roses se celebrarà el proper 15 de setembre a la Rambla Riera Ginjolers

XVI Fira Mercat del Lleure i Oci de Roses
Un moment de la reunió

Uns 15 representants de diferents associacions culturals i esportives de Roses van mantenir una reunió, divendres passat, amb el responsable del departament de Festes de l’Ajuntament, el regidor Juan M. Fernández, acompanyat del tècnic Jordi Sastre, per últimar els detalls de la XVI Fira Mercat del Lleure i Oci de Roses, que té previst celebrar-se el proper diumenge, 15 de setembre de 10 a 14 hores a la Rambla Riera Ginjolers.

Així, representants de l’Associació Catalana Síndrome de Moebiusl’Associació Tramuntanets, la Fundació Roses Contra el Càncer, l’Associació Rosinca de Festes, AROFES, Base Roses, Club Tennis Roses, Club de Handbol de Roses, Club Atletisme Roses, l’Associació La Rotllana, dels Amics dels Animals de Roses, l’AMPA del CEIP Vicens Vives i un col·leccionista de cava, que muntarà una paradeta d’ampolles de cava amb etiquetes de Ca l’Anita,  van ser-hi presents a la reunió, confirmant la seva assistència a la Fira Mercat del Lleure i Oci.

A banda de les parades de les entitats, on donaran a conèixer les activitats que desenvolupen al llarg de l’any, i d’altres que organitzaran diverses activitats lúdic-esportives, està prevista, durant el desenvolupament de la Fira Mercat, l’actuació del Taller de música i dansa tradicional i del grup Pescadors de Roses, un grup que actualment s’emmarca dins la recentment coonstituida Associació d’Amics de la Música de Roses,

Si plou la Fira se celebrarà a l’envelat de la plaça Frederic Rahola

XVI Fira Mercat del Lleure i Oci de RosesDurant la reunió es va decidir que si diumenge vinent plogués, la Fira d’Entitats se celebraria a la plaça Frederic Rahola. Tot i que una gran part dels reunits preferien que s’ajornés en cas de pluja, ja que el públic sempre és més nombrós si es fa a la Rambla Riera Ginjolers que no a l’envelat, la manca de dates disponibles va determinar la decisió del trasllat, si la climatologia no acompanyés.

Altres entitats que també hi seran a la Fira Mercat dek Lleure i de l’Oci, però que no van poder assistir a la reunió, són la Colla Gegantera, els Cabirols, el Projecte Dansa, la Creu Roja, Guinea Conakry,  i la Trobada de Puntaires.

Hores després de ser publicada aquesta notícia, l’Associació juvenil Xarxa de Convivència es va posar en contacte amb viladeroses.cat per comunicar que també serà present a la Fira Mercat el proper 15 de setembre. Per tant, seran dinou, i no divuit, les entitats que han confirmat la seva assistència.