La DO Empordà celebra aquest diumenge el tast al cim del Puigmal

La DO Empordà puja al cim

Tast de la DO Empordà al cim del Puigmal l'any passat

Les inscripcions pel tast d’alçada es tanquen avui dijous i s’han de formalitzar al web de la DO Empordà

La DO Empordà puja al cim
Tast de la DO Empordà al cim del Puigmal l’any passat

Aquest proper diumenge tindrà lloc el 8è tast de vins al cim del Puigmal , a gairebé 3.000 metres d’alçada. Hi participaran una desena de cellers de la DO Empordà amb un objectiu comú: situar els vins de la DO Empordà al sostre de Girona. Un gest simbòlic que vol posar de manifest l’esforç dels productors empordanesos per millorar els seus vins i la intenció de situar-los el més amunt possible. En cas de mal temps la pujada es realitzarà el 30 de juliol.

Inscripcions obertes
Les inscripcions es poden tramitar fins avui dijous en el web de la DO Empordà. Cal que ompliu el formulari que hi trobareu i fer el corresponent pagament. El preu de l’activitat és de 8€ per a les persones que no tinguin assegurança de muntanya. Els que disposen d’assegurança només han d’abonar 5€.

Horaris
Després de les inscripcions a les 8.00h, la jornada s’iniciarà a les 9.00h del matí amb la sortida des del Coll de Fontalba. Cap a les 12-00h, hi ha prevista l’arribada al cim on es realitzarà la inauguració del tast de vins.

Recomanacions
Cal tenir una preparació física mínima, ja l’activitat inclou una tres hores d’ascens i dues de descens. Cal dur roba, calçat i mitjons adequats. Així mateix cal portar menjar de ruta (esmorzar i dinar), bastons per caminar, folre polar, anorac o impermeable amb caputxa, barret o gorra amb visera, ulleres de sol, protecció solar i labial, cantimplora amb 1,5 litres d’aigua, farmaciola bàsica (iode, tiretes, pegats per a butllofes).