Doble aposta de Roses per a la inauguració del cicle ‘Música D’Nits’

Música D’Nits

Un doble aposta en aquest cicle que combina música i patrimoni “per portar a Roses un espectacle musical magnífic i de conscienciació sobre la greu crisi humanitària que es pateix al Mediterrani”

Música D’NitsAquesta nit Roses inaugura una nova edició del cicle ‘Música D’Nits’ amb el qual es conjuga cultura i patrimoni. Una inauguració que tindrà lloc a les 22 hores a l’església de Santa Maria de la Ciutadella de Roses i que anirà a càrrec de la Coral Cantiga i  Cordes del Món, composada per més de 50 veus.

Un concert que porta per títol “Mars d’acollida? del Mediterrani al Bàltic” i que per al regidor de Cultura i Festes, Èric Ibáñez, “és una aposta doble que fem des de l’Àrea de Cultura, primer perquè és una oportunitat magnífica d’apropar als rosincs un espectacle musical magnífic, i segon perquè esdevindrà un concert de conscienciació sobre la greu crisi humanitària que es viu al Mediterrani i que s’ha accentuat els darrers anys en que molta gent intenta arribar a Europa per fugir de les guerres o, simplement, per cercar una nova oportunitat a la seva vida”.

Solidaritat des de la Fila 0

Sensibilitzat sobre la greu crisi humanitària que existeix actualment al món, Ibáñez, assenyala que “per desgràcia, massa sovint, a les notícies ens parlen un dia si i l’altre també dels naufragis d’embarcacions amb persones que fulgeixen del seu país, ens parlen de com les autoritats europees no permeten a les ONG ajudar aquests refugiats, com per exemple la d’Open Arms”. 

I en aquest sentit, el regidor de Cultura i Festes afirma que amb aquest concert “hem volgut intentar aportar el nostre petit gra de sorra fent una Fila 0 en aquest concert, és a dir, un espai en que la gent pot comprar una entrada simbòlica amb la aportarà e fa un donatiu per a Open Arms”.

El preu per assistir a aquest concert és de 8 € (6,5 € amb el carnet Rosescultura), i es poden adquirir les entrades clicant AQUÍ.