Doblet d’actuacions de la Colla Castellera de Figueres

Colla Castellera de Figueres

Castell de quatre de sis amb l'agulla a l'actuació de Girona

La Colla Castellera de Figueres actua al matí a Girona i a Arenys de Munt a la tarda

Colla Castellera de Figueres
Castell de quatre de sis amb l’agulla a l’actuació de Girona

Aquest passat diumenge va ser, un altre cop, un dia intens per als membres de la Colla Castellera de Figueres, ja que al matí es van presentar a les festes del barri de Santa Eugènia de Girona i, a la tarda es van dirigir cap a Arenys de Munt.

De totes dues actuacions la més destacada va ser la que va tenir lloc a la comarca del Maresme, ja que hi van descarregar dos castells de set.
Van obrir, però, la seva actuació amb dos pilars de quatre simultanis per seguir amb un tres de set amb molt bones mides i parat. Van continuar amb un quatre de set també molt parat, que a la descarregada es va obrir una rengla, tot i que no van tenir problemes els de la camisa lila per completar-lo.
Per acabar la ronda de castells van descarregar una torre de sis molt ferma i van rematar la feina amb un pilar de cinc.

A Girona, els castellers de Figueres van descarregar dos pilars de quatre simultanis, un quatre de sis amb l’agulla força pesat, un tres de sis amb l’agulla i un quatre de sis lleuger de pes, per cloure amb una altra tanda de dos pilars de quatre simultanis.