Dolo Beltran i Jordi Busquets clouran el D’Nits des de la terrassa del Castell de la Trinitat amb un concert íntim

Festival Música D’Nits

Dolo Beltran presentarà a la fortalesa del segle XVI cançons del primer disc en solitari acompanyada a la guitarra per Jordi Busquets

El cicle Música D’Nits, que fusionade música i patrimoni a les nits d’estiu de Roses, arriba aquest dissabte 10 d’agost al seu darrer concert. Dolo Beltran i Jordi Busquets oferiran ‘Íntimament’, actuació on presentaran les cançons de l’àlbum en solitari de la cantant “Copilotos” i un petit recorregut per la seva carrera musical amb el grup musical Pastora.

Una guitarra, una veu i lletres intenses omplint l’espectacular terrassa sobre el mar del Castell de la Trinitat, és la proposta del Música D’Nits per cloure la present temporada. Una magnífica oportunitat per conèixer en directe les cançons del primer disc en solitari de Dolo Beltran, acompanyada a la guitarra per Jordi Busquets, que ha tocat entre d’altres amb Sapo, Jarabe de Palo, Albert Pla, o Quimi Portet.

“Copilotos” és el projecte de la cantant i lletrista, on hi ha abocat tota la seva passió i talent. Qui va ser líder dels ‘Pastora’ i es va donar a conèixer amb l’encomanadissa ‘Lola’, juga amb el seu darrer treball entre el pop electrònic i guitarrer, buscant també l’equilibri entre les ganes de ballar i les ganes d’explicar històries.

El concert començarà a les 22 h. El preu de les entrades és de 8 € (6,5€ amb el carnet Rosescultura). Les entrades ja estan a la venda a la Ciutadella de Roses i de manera on line clicant AQUÍ.