Dona Dóna Alt Empordà posa a debat el paper de les dones amb la seva maternitat i la conciliació laboral

Dona Dóna Alt Empordà

‘Mares treballadores: conciliació o renuncia?’ és el títol de la taula rodona que ha preparat l’Associació Dona Dóna Alt Empordà per aquest dissabte, 10 de març

Dona Dóna Alt EmpordàAquest dijous, 8 de març, és el Dia Internacional de les Dones o Dia de la Dona Treballadora, i l’associació Dona Dóna Alt Empordà se suma a aquesta celebració amb una taula rodona que porta per títol ‘Mares treballadores: Conciliació o renúncia?’.

Un debat que es portarà a terme el proper dissabte, 10 de març a les 11:30 hores, a l’Oficina Jove de l’Alt Empordà (Anicet de Pagés, 2), i que tractarà sobre la maternitat i el feminisme.

L’acte comptarà amb tres ponents expertes en la matèria, com és la Monica Tornadijo, advocada laboralista i especialista en conciliació, docent i assessora de lactància; Marta Busquets també advocada, activista en l’àmbit del feminisme i la materinitat i presidenta de l’associació Dona Llum, i per últim Judit Guirado, advocada, Doula i assessora de lactància.

Un debat que des de l’entitat de recolzament de l’alletament matern es considera que ha de servir per reivindicar el paper de les dones amb la seva maternitat i la conciliació laboral.