Una dona francesa mor a la platja de l’Almadrava de Roses en patir un infart fulminant

Dona ofegada a la platja de l'Almadrava de Roses

Una parell dels Mossos d'Esquadra al costat del cos de la dona a la platja de l'Almadrava en espera del metge forense

La dona, de 82 anys, que estava passant l’estiu amb el seu home a Roses, ha patit un infart quan era dins l’aigua

Dona ofegada a la platja de l'Almadrava de Roses
Una parella dels Mossos d’Esquadra al costat del cos de la dona a la platja de l’Almadrava en espera del metge forense

Una dona de 82 anys i nacionalitat francesa ha mort ofegada aquest dissabte a la tarda a la platja de l’Almadrava de Roses. Els fets han passat cap a dos quarts de sis de la tarda, quan els socorristes de l’empresa Vadepsa, que enguany fa les tasques de salvament a Roses, han estat alertats que hi havia el cos d’una banyista surant a l’aigua. Un cop traslladada a la sorra han comprovat que la dona presentava una  aturada cardiorespiratòria, i tot i les maniobres de reanimació cardiopulmonar practicades tant pels socorristes com pel personal del Sistema d’Emergències ha pogut fer res per salvar-li la vida.
El metge del SEM ha certificat, segons l’empresa Vadepsa, que la dona havia patit un infart fulminant. La víctima tenia amb el seu home un apartament de propietat a Roses.

Al lloc dels fets s’han desplaçat una ambulància de l’empresa de socorrisme, un helicòpter del SEM i patrulles de la Policia Local i els Mossos d’Esquadra. Dos agents de la Policia de Catalunya s’han quedat a la platja de l’Almadrava amb el cos de la víctima en espera de l’arribada del metge forense.