“Dóna’ns la teva opinió”, campanya d’ERC de Roses per saber que pensen els vilatants

Enquesta ERC Roses

ERC Roses durant un dels dies que van portar a terme l'enquesta / Foto: arxiu

Un any més, els republicans de Roses repartiran senyeres amb l’objectiu de guarnir tots els balcons de la Vila l’11 de setembre, Diada de Catalunya
La secció local d’ERC Roses organitzarà, per cinquè any consecutiu, un repartiment de senyeres entre tots els rosincs el cap de setmana anterior a la diada nacional de Catalunya. La voluntat d’aquest acte, és contribuir a guarnir la nostra vila de senyeres de cara a la diada de l’11 de setembre.
“Cada any és important reivindicar, afirmen els republicans rosincs, la nostra catalanitat amb una tradició tant nostrada com guarnir els nostres balcons amb la senyera per l’11 de setembre. Aquest any, però, ho és especialment, ja que ens trobem a les portes de la que sens dubte serà la manifestació més important de la història d’aquest país”. 
Així, tothom que ho desitgi podrà passar a buscar una senyera de forma gratuita per la parada d’ERC, que estarà ubicada al mercat de la fruita i la verdura de Roses (al costat del mercat cobert, a l’encreuament entre els carrers Marià Benlliure i Doctor Arruga) des de les 9:00 del matí fins les 13:30.
Cal destacar també que la secció local d’Esquerra Republicana de Catalunya aprofitarà aquest acte per iniciar una nova campanya amb l’objectiu de desenvolupar les eines necessàries per poder comunicar-se  i escoltar la opinió dels rosincs.
La campanya, que s’anomenarà “Dóna’ns la teva opinió” consistirà en l’elaboració d’una enquesta que es farà arribar als ciutadans i ciutadanes de Roses perquè, de forma anònima, donin la seva opinió sobre els principals temes que preocupen als ciutadans de la Villa,  sobre que pensen del paper que desenvolupa ERC a Roses i sobre què creuen que s’ha de millorar o canviar a Roses.