“Dones Boada”, exposició de pintures al Consell Comarcal d’una mare, una filla i una neta

“Dones Boada”
Obres de pintura de l'exposició “Dones Boada” que es pot veure aquests dies al Consell Comarcal

“Dones Boada” és una mostra de pintures Maria Puigdoménech, Glòria Boada i Bruna Harster, mare, filla i neta

“Dones Boada”
Obres de pintura de l’exposició “Dones Boada” que es pot veure fins al 15 de febrer al Consell Comarcal

La sala d’exposicions del Consell Comarcal de l’Alt Empordà acull fins al 15 de febrer una mostra pintures de Maria Puigdoménech, Glòria Boada i Bruna Harster. L’exposició es podrà visitar tots els dies laborables durant l’horari d’obertura al públic de les oficines de la institució, és a dir de 9 a 14 hores.

Aquesta exposició, que porta per títol “Dones Boada” és un homenatge a Maria Puigdoménech (Sant Feliu de Codines, 1902- Barcelona, 1994), mare i àvia de Glòria Boada i Bruna Harster, que va ser alumna pionera de l’Escola d’Arts i oficia la Llotja de Barcelona i que va inculcar al seus fills l’estima pel dibuix i la pintura.

La mostra aplega obres de les tres  artistes. Glòria Boada (Badalona, 1942) va cursar estudis a l’Escola de Belles Arts de Sant Jordi de Barcelona i ha treballat com a il·lustradora en diverses revistes i publicacions. Bruna Harster (Barcelona, 1974) és llicenciada en Belles Arts i ha realitzat diverses exposicions de pintura, a més d’il·lustrar contes i treballar la ceràmica.