Doraemon i Nobita Holmes al misteriós museu del futur’ arriba demà als Cinemes de Roses

Cinema en català a Roses

La segona pel·lícula de Doraemon arriba a la gran pantalla 11 anys després de la primera amb 54 còpies en català

Cinema en català a RosesLa nova pel·lícula de Doraemon, Doraemon i Nobita Holmes al misteriós museu del futur s’estrena amb 54 còpies en català demà dijous 31 d’octubre.

El film està basat en el conegudíssim gat còsmic dels dibuixants Fujiko F. Fujio, que ha protagonitzat mangues, una sèrie de televisió, que TV3 va començar a emetre el 1994, i 23 films, alguns d’ells estrenats a la gran pantalla i d’altres en format domèstic.

La pel·lícula està dirigida per Teramoto Yukiyo i amb guió de Shimizu Higashi. En aquesta ocasió un misteriós lladre anomenat Deluxe arriba al nostre temps a través d’un forat dimensional i li roba el cascavell a en Doraemon. Per recuperar-lo en Doraemon, en Nobita i la resta de la colla se’n van al museu del segle XXII. Un cop allà, es trobaram amb un doble repte: recuperar el cascavell i protegir el museu.

L’any 2002 es va estrenar Doraemon i els pirates dels mars del sud en català, i des d’aquell moment Luk Internacional ha continuat estrenant els films d’aquest personatge doblats en català sempre amb el suport de la Generalitat de Catalunya.

El doblatge d’aquest últim film ha comptat amb el suport del Departament de Cultura.

Cinema en català

Llegeix de què va!:

Un bon dia, un misteriós lladre anomenant Deluxe s’introdueix al forat dimensional i li roba el cascavell a en Doraremon, que dorm com un liró. Per localitzar el cascavell perdut, en Doraemon dóna a en Nobita un conjunt de detectiu sherñockià (amb capa, boina, bastó i lupa), que li ha de permetre reunir les claus per arribar al Museu del futur del segle XXII.

Un cop allà en Nobita i els seus amics coneixen les històries del director del museu, els professors Hartmann i Peppler, i el nét del primer, en Kurt Hartmann, un aspirant a inventor que només inventa desastres.
Són grans homes que amaguen secrets… i s’enfronten a una gran amenaça de la qual ni tan sols són conscients.

Aconseguiran en Doraemon, en Nobita i companyia superar el doble repte de recuperar el cascavell i ajudar a protegir el museu del perill imminent? No és tan elemental, estimat Doraemon!

El film es podrà veure a les següents sales de la demarcació de Girona:

  • Lauren Costa Brava (Blanes)
  •  Multicines Figueres (Figueres)
  •  Cinemes Albèniz (Girona)
  •  Ocine Girona (Girona)
  •  Cines Olot (Olot)
  •  Cinema Kyton (Palamós)
  •  Ocine Platja d’Aro – Parc d’Aro (Castell – Platja d’Aro)
  •  Cinema Teatre Comtal (Ripoll)
  •  Cinemes Roses (Roses)
  •  Ocine Sant Celoni – Altrium (Sant Celoni)