Dos Casals Infantils ha acollit l’Escola Narcís Monturiol de Roses aquest Nadal

Casal Infantil de Nadal

A dalt el participants al Casal Infantil de Nadal de l'Ajuntament de Roses,i a sota el de Tramuntanets

Gairebé 40 nens i nenes han coincidit al col·legi de Primària aquest Nadal per participar, uns en el Casal Infantil organitzat per l’Ajuntament de Roses, i els altres en el celebrat per l’Associació Tramuntanets

Casal Infantil de Nadal
A dalt, alguns dels participants al Casal Infantil de Nadal de l’Ajuntament de Roses,i a sota els petits i joves de l’Associació Tramuntanets amb l’alcalde en funcions, Juan M. Fernández

Ahir va finalitzar el Casal Infantil de Nadal de Roses, que s’ha desenvolupat durant els dies 27,28 i 29 de desembre, i 2, 3, 4 i 5 de gener a l’Escola Narcís Monturiol.

Un Casal en el que han participat 26 nens i nenes de Roses que han compartit les instal·lacions de l’Escola amb 12 petits i joves pertanyents a l’Associació Tramuntanets.

Llegendària Lleure, amb la seva directora al capdavant, Rosa Cruzado ha estat l’encarregada de portar a terme el Casal Infantil de Nadal, durant el qual “hem tingut com a fill conductor al camell Filibert, del qual ens va arribar la notícia que havia perdut un sac màgic que porta regals per als nens i nenes de Roses”. I sortosament, ahir, durant la celebració d’una gimcana a l’últim dia la mainada participant al Casal el va trobar, i així tots els petits de Roses van rebre un obsequi per part dels Reis de l’Orient.

A banda, d’aquest gimcana, els petits “han creat la manualitat del camell Filibert han fet fanalets, el dia 28 moltes bromes, i hem fet una excursió  a la Ciutadella  i hem anat al cinema”, ha explicat Cruzado.

Per la seva banda, la mitjana de 12 nens i nenes que van participar al Casal de Nadal de Tramuntanets “hem fet galetes, un altra dia el vam dedicar al ball i un altra a fer psicomotricitat al gimnàs de l’escola, també hem fet fanalets i vam organitzar un cap d’any fals, menjant-nos el raïm i tot, i avui –per ahir- hem escrit la carta al Reis Mags”, va afirmar el monitor Feliu Cabanyes

La finalitat “pels qual s’organitza aquest Casal s’ha assolit, i que no és altre que els petits poguessin estar ben cuidats passant-s’ho bé durant les seves vacances de Nadal mentre els seus pares treballaven”,  va dir l’alcalde en funcions, Juan M. Fernández.

Cal destacar que ahir la més feliç de tots els petits i joves participants en aquests dos Casals de Nadal era la Cristina Ylie, de Tramuntanets. Feliç no perquè s’acabés el Casal, sinó “perquè avui és el meu aniversari, faig 18 anys i ja sóc major d’edat”, va desvetllar molt contenta la Cristina.