Fira de la Rosa de Roses

Dos espectacles de teatre immersiu van servir per celebrar el 28è aniversari de l’Associació Optimist de Roses

Associació Optimist de Roses
Un moment de la representació de El Cau del Tabalet

El Cau del Tabalet al matí i Momo a la tarda van ser les dues obres que va programar ahir l’Associació Optimist per celebrar el seu 28è aniversari

Ahir, primer diumenge d’abril, l’Associació Optimist de Roses va celebrar 28 anys programant teatre infantil i familiar. I per celebrar el seu 28è aniversari aquesta entitat no va programa una, sinó dues obres, amb la novetat, ja que “per celebrar cada aniversari volem que se surti del convencional”, va assenyalar la directora d’Optimist, Maria Rodríguez, que les obres representades van ser “de teatre immersiu, del que encara no havíem portat cap obra i que és el teatre que submergeix al públic en l’obra passant de ser un simple espectador a forma part de la història”.

I la primera obra, a més de ser immersiva va anar dirigida “a la primera infància, tot i que els espectacles que portem són per tots els públics, sí que és veritat que els espectacles deixen un xic de banda als nens i nens de 0 a 4 anys, potser perquè són massa petits per entendre l’obra, però en teníem ganes de portar un obra per aquesta franja d’edat, i la que hem portat és El Cau del Tabalet, que és el cau d’un conill”, va explicar la Maria.

El Cau del Tabalet, de la cia. Farrés Brothers, es va representar tres vegades durant el matí, mentre que per la tarda l’obra representada va ser “Momo, de la cia Anna Roca, dirigida en aquest cas per a infants a partir de 5 anys i de la que farem dues sessions”, va afirmar la presidenta de l’Associació Optimist, que va tenir una celebració teatral, doble i immersiva, del seu 28è aniversari.