Dos ferits greus en un accident entre un cotxe i una moto a l’Avda Rhode de Roses

Dos ferits greus a Roses en un accident entre un cotxe i una moto

Estat en el que han quedat la moto i el vehicle després de l'accident

Tots dos ferits, el conductor del cotxe i el pilot de la moto, han estat traslladats a l’Hospital de Girona

Dos ferits greus a Roses en un accident entre un cotxe i una moto
Estat en el que han quedat la moto i el vehicle després de l’accident

Faltaven poc menys de 10 minuts per arribar a les 9 del matí quan s’ha produït l’accident entre un cotxe i una moto a l’Avda de Rhode, tot just a l’alçada de l’Hotel Terraza. Segons la versió d’alguns testimonis, el vehicle circulava pel carril dret i la moto, una Yamaha TMax, anava avançant als vehicles que hi havia pel mig dels dos carrils, sembla ser, que amb excés de velocitat.
I ha estat en el moment en que el turisme ha fet la maniobra per canviar al carril de l’esquerra quan s’ha produït el xoc entre tots dos vehicles.

A causa del violent impacte tant el conductor de la moto com el del turisme, de la marca Citroën, han resultat ferits de gravetat, per la qual cosa han estat traslladats en helicòpter a l’Hospital Josep Trueta, amb pronòstic reservat.

Les dues víctimes de l’accident, segons ha comunicat la Policia Local de Roses, es dirigien al seus llocs de treball a Roses tot i que no són residents a la Vila. Un, el conductor del Citroën, de 47 anys , i que treballa precisament al Terrassa Group, resideix a Figueres, i el pilot de la Yamaha de 30 anys, a Fortià.

Fins al lloc de l’accident s’han desplaçat, 6 patrulles de la Policia Local, dos dels Mossos d’Esquadra, dues dotacions de Bombers, dos ambulàncies i un helicòpter medicalitzat del SEM, i un equip de metges del CAP  de Roses.

A causa de l’accident s’ha hagut de taller el trànsit a la circulació de vehicles i vianants entre les rotondes de l’Elefant Blau i l’Oficina de Turisme. Circulació que s’ha restablert completament una hora i  mitja després.