Dos grans noms de l’escena espanyola actuen al Teatre Municipal de Roses

‘Todas las noches de un día’

Carmelo Gómez i Ana Torrent representen al Teatre de Roses ‘Todas las noches de un día’

‘Todas las noches de un día’Aquest proper diumenge, 5 de maig, el Teatre Municipal de Roses acollirà la representació de ‘Todas las noches de un día’, una oportunitat per gaudir d’una de les obres més aclamades del panorama teatral del moment i de la interpretació de dos grans noms de l’escena espanyola, Carmelo Gómez i Ana Torrent.

‘Todas las noches de un día’ és una història intimista i poètica que ens parla de la incapacitat d’estimar, de l’amor i els seus fantasmes, de la vida i els records. Envoltat d’urbanitzacions, en algun lloc a prop nostre, sobreviu un vell jardí amb el seu hivernacle. Però ha passat molt de temps des que els veïns van veure per última vegada la Sílvia, la propietària de la casa. Allà només queda en Samuel, el jardiner, afanyat a preservar aquest racó oblidat. ‘Todas las noches de un día’ comença quan la policia acudeix a la casa per intentar descobrir on és la Sílvia.

Les entrades (15 €), es poden adquirir presencialment a les taquilles del teatre, el dijous i divendres, de 12 a 14 h, o bé clicant AQUÍ.

Fitxa tècnica: 

Autor: Alberto Conejero

Direcció: Luis Luque

Repartiment: Carmelo Gómez i Ana Torrent

Entrada: 15 €

Durada: 105 minuts