Dos jugadors del Roses Platja se’n van a Portugal a disputar la Champions de Futbol Platja

Roses Platja

Sulaiman Batis i Dani Haro disputaran la Champions de Futbol Platja a Portugal

Dani Haro, director de l’Escola de Futbol Roses Platja i el jove jugador de 18 anys, Sulaiman Batis, disputaran durant un mes la lliga portuguesa de futbol platja i la Copa d’Europa d’aquest esport

Quan Dani Haro va crear l’Escola de Futbol Roses Platja, ara fa 6 anys, “es va fer amb l’objectiu a mig i llarg termini que els nostres jugadors locals poguessin arribar a jugar i gaudir a nivell Amateur en clubs de futbol a nivell nacional i internacional”, ha afirmat el propi Haro.

I sis anys, després aquest objectiu s’ha assolit, perquè el jugador rosinc de 18 anys Sulaiman Batis, “ha estat convidat a jugar la Lliga portuguesa i la Copa d’Europa”.
Així, demà dilluns Haro i Batis viatgen cap a Portugal on tots dos jugadors competiran  a la lliga del país veí amb el club de Natzaré, el Natzarens Futbol Platja.

“És el primer cop que un jugador de la nostra Escola ha estat convidat a participar en aquestes competicions internacionals, però veient els nois que tenim a la base de formació, hi ha moltes possibilitats que això siguin un fet totalment normal en un termini de dos o tres anys”, ha assegurat el director de l’Escola de Futbol Roses Platja.

Sulaiman Batis i Dani Haro estaran uns 30 dies a Natzarè per disputar la lliga compartint equip, i la Copa d’Europa que se celebrarà també en aquesta població portuguesa els dies que no hi hagi lliga. A la Champions de futbol platja, Haro competirà amb un equip romanès i Batis amb un de portuguès.