Suquet de peix de Rose

Dos partits de futbol de Festa Major va celebrar Roses

Partit de futbol de Festa Major
Els regidors de l'Ajuntament de Roses amb el president de l'A.E. Roses i els dos capitans durant l'entrega del trofeu al guanyador

El Base Roses va guanyar divendres al Llançà i l’A.E. Roses va perdre contra l’Escala en els partits de futbol de la Festa Major de Roses

Escut C.F. Base RosesTradicionalment el partit de futbol de la Festa Major de Roses sempre l’ha disputat l’A. E. Roses, i el continua fent, evidentment. Però enguany l’altre equip de la Vila, el C.F. Base Roses també ha volgut celebrar un amistós dins el marc de les festa d’estiu del municipi.

Així divendres, el Base Roses, de 2ª Catalana es va enfrontar al Llançà, de 3ª Catalana, al camp de la Vinyassa. I l’equip d’inferior categoria va sorprendre als locals a la primera meitat on es van avançar en el marcador amb dos gols de diferència, “es va notar la càrrega d’entrenaments que porten els jugadors a les seves cames i ells estaven més frescos”, però a la segona part els jugador entrenats per José Santos van saber donar-li la volta al marcador per guanyar el partit per 4-3, “sí, hem fet jugar al segon període gent fresca i afegit a que ells també han baixat el nivell físic hem pogut guanyar”, va dir el tècnic, que va destacar que el partit va servir “per agafar ritme de competició, veure com es desenvolupen els jugadors, i sobretot arribar al millor nivell físic i futbolístic de cares al primer partit de la temporada”.
En aquest partit no va haver trofeu per al guanyador.

Partit de futbol de Festa Major
Els regidors de l’Ajuntament de Roses amb el president de l’A.E. Roses, Sergi López, i els dos capitans durant l’entrega del trofeu al guanyador

I dissabte dia gran de la Festa Major, l’A.E. Roses, que enguany militarà en 3ª Catalana, es va enfrontar al municipal del Mas Oliva contra l’Escala, equip de dues categories superior. Els locals van perdre per 1 a 2, “un resultat del tot lògic, ja que nosaltres era el primer partit que fèiem després de quatre entrenaments i ells ja porten un mes preparant-se i ja han disputat 4 o 5 partits, afegit a que el ritme de competició i la categoria és diferent”, va destacar l’entrenador dels rosincs Gabriel Maragall.

Tot i això, els rosincs van competir de tu a tu davant els escalens per arribar al descans amb el marcador a favor, però a la represa “ens ha passat factura el nivell físic i ells amb jugades d’estratègia s’han portat un partit que teníem encara en quant al resultat”, va dir el tècnic rosinc.

Un partit de futbol Festa Major el va servir a Maragall per veure “jugadors nous que encara no havia vist” de cares a l’inici de la temporada.

El regidor d’Esports de l’Ajuntament de Roses, Juan M. Fernández, i el regidor de Turisme, Fèlix Llorens van ser els encarregats de lliurar el trofeu al capità de l’Escala.