Dos rosincs organitzen un acte gastronòmic a benefici de FADIR i la Fundació Roses Contra el Càncer

Restaurant Las Tablas
La presidenta de la Fundació Roses contra el Càncer, Pilar Serra, el matrimoni del restaurant 'Las Tablas', Mª Jesús Gómez i Ramon Blázques, i el president de FADIR, Manel Pons

El restaurant ‘Las Tablas’ va recaptar més de 600 € que es van repartir a parts iguals FADIR i la Fundació Roses contra el Càncer

Restaurant Las Tablas
La presidenta de la Fundació Roses contra el Càncer, Pilar Serra, el matrimoni del restaurant ‘Las Tablas’, Mª Jesús Gómez i Ramon Blázquez, i el president de FADIR, Manel Pons

Ramon Blázquez i la seva dona Mª Jesús Gómez regenten el restaurant ‘Las Tablas’, ubicat al carrer Joan Badosa de Roses, des de fa dos anys. I ahir 1 de gener, dia que tanquen la temporada per fer unes merescudes vacances van organitzar un aperitiu a benefici de la Fundació d’Ajuda al discapacitat de Roses, FADIR i la Fundació Roses contra el Càncer, “ja ho volíem fer l’any passat però per circumstàncies adverses no ho va podem fer, i així ho hem fet enguany per primer cop i volem mantenir aquest acte solidari cada any el dia de tancament per altres entitats socials”, va assenyalar Blázquez.

Així, després d’oferir el dinar d’Any Nou van realitzar un pica-pica solidari en el qual els rosincs que van voler van poder degustar diferents plats, tant de carn com de peix com d’embotits, és a dir dels aliments que normalment es serveix en aquest local de restauració especialitzat en tapes i en cuina de mercat. I després de menjar i degustar tots els plats que hi havia cada client abans de marxar només havia de posar un donatiu en unes guardioles a benefici de les dues entitats.
Més de 600 euros es van recaptar i repartir a parts iguals entre FADIR i la Fundació contra el Càncer, “és una molt bona idea per ajudar a les persones que ho necessiten i estem molt contents que en Ramon i la seva dona Mª Jesús hagi pensat en nosaltres a l’hora de fer aquest acte gastronòmic solidari”, va assenyalar la presidenta de la Fundació Roses contra el Càncer, Pilar Serra. De la mateixa manera es va expressar el coordinador de FADIR, afegint que “tan de bo més empresaris de Roses tinguessin aquesta voluntat d’ajudar als més desfavorits com té aquesta família”.

Ramon Blázquez va assegurar que les entitats socials que necessitin de la recaptació de diner per tirar endavant els seus projectes “només s’han de personar al restaurant i notificar-ho, perquè jo desconec quantes associacions d’aquest tipus hi ha a Roses, i l’any vinent farem el pica-pica solidari al seu benefici”.

El gerent del restaurant ‘La Tablas’ va animar a d’altres empresaris de restauració a fer aquest tipus d’actes “perquè no és molt complicat i econòmicament és molt viable, a més de donar sortida a un gènere que ja no es gastarà, i d’aquesta manera”, va afegir, “ajudes a altre gent”.