Dos rosincs s’embarquen en l’aventura de participar en un ralli pel mig del desert del Marroc

Maroc Challenge
Sergi Cayuela (esquerra) i Josep Lluís Martos amb el Renault 6 amb el que volen participar a la Maroc Challenge

Josep Lluís Martos i Sergi Cayuela tenen previst participar amb un Renault 6 en aquest ralli al mes de desembre

Maroc Challenge
Sergi Cayuela (esquerra) i Josep Lluís Martos amb el Renault 6 amb el que volen participar a la Maroc Challenge

La Winter Edition (Edició d’Hivern) de la Maroc Challenge és un ralli que se celebra durant 7 dies i que travessa el desert del Marroc de Nord a Sud. La prova pròpiament esportiva començarà diumenge, dia 6 de desembre en Nador, després de passar el dia anterior, dissabte, les pertinents verificacions tècniques i administratives i acabarà 6 dies després, 12 de desembre, a la població de Merzouga després d’haver recorregut uns 2.800 quilòmetres per l’Atlas i el desert marroquí.

I els rosincs Josep Lluís Martos, conegut a Roses com en ‘Popi’, i Sergi Cayuela tenen previst participar en aquest ralli. I ho faran amb un Renault 6, un vehicle més propi d’un museu que no pas d’una cursa pel desert, amb el qual van donar a conèixer aquest projecte durant la passada edició de la Fira Mercat del Lleure i Oci de Roses, en la qual van recaptar fons, convidaven als vianants que hi passaven per la Rambla Riera Ginjolers ha fer el seu donatiu per fer possible la seva participació en la Winter Edition de la Maroc Challenge.

Una ralli que els dos rosincs volen convertir en solidari

La Winter Edition (Edició d’Hivern) de la Maroc Challenge és un ralli pel desert que Josep Lluís Martos i Sergi Cayuela volen donar un caire solidar, “perquè tenim previst recollir material escolar per portar-lo als nens i nenes que es troben durant el ralli”, va afirmar en ‘Popi’.

Tots dos rosincs calculen que entre equipar el cotxe per a una prova d’aquest tipus, més els viatge, dormir, despeses que puguin sortir en el transcurs d’aquesta aventura i el menjar “això és important, perquè som els dos ‘Gorditos Team’ i hem de menjar de valent”, va dir entre rialles Martos, “necessitem entre 6.000 i 7.000 euros més o menys”.

Uns diners que, de moment, estant obtenint a través del micromecenatge.