Dues activitats organitza el Consell Comarcal de l’Alt Empordà amb motiu de les Jornades Europees del Patrimoni

Jornades Europees del Patrimoni a l'Alt Empordà

Les activitats es portaran a terme demà dissabte a Sant Feliu de Cadins, Cabanes), i diumenge a Santa Maria del Roure, Pont de Molins

Jornades Europees del Patrimoni a l'Alt EmpordàEl Consell Comarcal de l’Alt Empordà participa, un any més, en les Jornades Europees del Patrimoni que se celebren del 16 al 18 de setembre a Catalunya i que coordina el departament de Cultura de la Generalitat. L’objectiu de les jornades és apropar al ciutadà el patrimoni cultural del país. Totes les activitats que s’hi desenvolupen són gratuïtes i van des de rutes urbanes fins a exposicions, concerts, visites guiades i, lògicament, jornades de portes obertes a molts monuments.

En el marc d’aquestes jornades, el Consell Comarcal de l’Alt Empordà organitza aquest any l’activitat “Monestirs amb música”, amb el suport dels ajuntaments de Cabanes i de Pont de Molins. Així, el dissabte 17 de setembre, a les 16 hores, es farà una visita guiada a Sant Feliu de Cadins (Cabanes), a càrrec de Genís Mencion. A les 18 hores tindrà lloc un concert a càrrec de la Jove Orquestra de Figueres a l’església de Cabanes. El diumenge 18, a les 16.30 hores, es farà una visita guiada a Santa Maria del Roure, a càrrec de Ferran del Campo. A les 18 hores actuarà, en el mateix recinte, l’Orquestra Versàtile del Casino Menestral Figuerenc.