Dues activitats a Roses al voltant de la llengua catalana

Oficina de Català de Roses

Un Taller i una Exposició són les dues activitats que proposa l’Oficina Català de Roses en difusió de la llengua catalana

Oficina de Català de RosesL’Oficina de Català de Roses, en el seu objectiu de promocionar i difondre l’ús de la llengua catalana organitza dues activitats, a banda del cursos que celebre any rere any, al voltant de la llengua catalana.

III Taller de Lectura i Conversa

La primera de les activitats és la del Taller de Lectura i Conversa en català, que enguany arriba a la seva tercera edició.
Un Taller que està previst el seu inici per aquest proper divendres, 16 de gener, que sota el títol ‘Fem-la petar amb un llibre’ portaran a terme les rosinques del programa Voluntariat per la Llengua, Montse Sastre i Mercè Fages, i que s’allargarà fins al 8 de maig.
L’objectiu d’aquesta activitat, que es portarà a terme a l’Espai Z de la Biblioteca Municipal de Roses Jaume Vicens Vives és millorar la fluïdesa i l’expressió oral en català, a partir de la lectura de textos diversos i de les converses generades a partir d’aquestes lectures.

Es desenvoluparà tots els divendres que resten d’aquest mes de gener, febrer (excepte el dia 13, març, abril i el primer de maig.

L’hora que es durà a terme serà de 10:30 a 12:00 hores i per participar és necessari fer la inscripció a les mateixes instal·lacions de l’Oficina de Català de Roses, a la Rambla Riera Ginjolers, nº 22.

Exposició: “Català, llengua d’Europa”

I la segona de les activitats també es desenvoluparà a l’Espai Z de la Biblioteca Municipal. En aquest cas és tracta de l’exposició ‘Català, llengua d’Europa’, que s’inaugurarà el proper dilluns, 19 de gener, i romandrà fins l’últim dia d’aquest mateix mes, 31 de gener.

L’horari de visita serà de 10 a 13:30 hores i de 16 a 20 hores de dilluns a divendres.