Dues dones de nacionalitat francesa resulten ferides a Roses en poc més d’una hora

Dues dones ferides a Roses

Dos patrulles de la Policia Local, dues dotacions dels Bombers i una ambulància del SEM a la carretera de Cala Montjoi

La primera dona s’ha fet una luxació de clavícula al camí de Ronda i la segona ha patit una possible fractura de maluc quan es trobava al conjunt megalític de Roses   

Dues dones ferides a Roses
Dos patrulles de la Policia Local, dues dotacions dels Bombers i una ambulància del SEM a la carretera de Cala Montjoi per atendre a la dona ferida al camí de Ronda

A les 12:44 hores els Bombers de la Generalitat han rebut l’avís d’una dona que ha caigut mentre passejava amb el seu home pel camí de Ronda en el tram entre Cala Murtra i Cala Rustella, a l’alçada del Cap Norfeu. La dona, de 55 anys i de nacionalitat francesa ha pogut pujar pel seu propi peu fins la carretera on l’esperaven dues dotacions de bombers, dues patrulles de la Policia Local i una ambulància del SEM. La dona, amb una possible luxació de clavícula, ha estat trasllada a l’Hospital Comarcal de Figueres.

I una hora i 2 minuts després, a les 13.46 hores, els bombers han rebut l’avís que una altra dona, de 62 anys, també de nacionalitat francesa, ha patit una caiguda quan hi era al conjunt megalític de Roses, just a tocar al menhir de la casa cremada, amb el resultat d’una fractura al maluc.
En aquest servei, que ha estat en un zona de difícil accés, s’ha desplaçat un helicòpter, una patrulla de la Policia Local, efectius el GRAE i membres del Grup d’Emergències Mèdiques (GEM) dels Bombers, a part de dues dotacions terrestres.
La dona ha estat traslladada a l’Hospital Josep Trueta de Girona.