Programa d'activitats del CAR Jove de Roses

Dues famílies de Roses viatgen a EuroDisney al guanyar el concurs “La Partida” de TV3

Paco Gualde, Gerard López, Susana Laserna i Javier Estrada
Paco Gualde, Gerard López, Susana Laserna i Javier Estrada
Paco Gualde, Gerard López, Susana Laserna i Javier Estrada

“La Partida” és un programa concurs de TV3 que està tenint molt d’audiència des que s’emet en prime time els dissabtes a la nit en substitució dels partits de la lliga BBVA de 1ª divisió de futbol. Un program conduit per Javier Estrada i que ahir va tenir d’estrelles convidades al jugador del F.C. Barcelona, Dani Alves i l’analista tècnic de futbol de TV3 i exjugador del Barça, del València i del Girona, entre d’altres equips, Gerard López.

I qui més o qui menys a Roses sabia que Francesc Gualde, en Paco pels amics, i Susanna Laserna havien participat al programa concurs “La Partida” de TV3. I no només això, també es deia que havien guanyat el concurs. Però ningú ho podia confirma perquè els mateixo protagonistas no deien res al respecte. I no deien res perquè la direcció del programa fa signar als concursants un document de confidencialitat, és a dir, que no poden dir res del desenllaç del programa, ni qui ha guanyat i ni què s’han emportat els guanyadors.

Doncs en Paco i la Susana, amb la ajuda de Gerard López, es van emportar un viatge a EuroDisney. Un viatge en el que anirà no una familia, sinó dues. Perquè en Paco està casat amb la germana de la Susanna, i aquesta amb el germà d’en Paco, son cunyats per partida doble. I totes dues families han decidit anar amb els respectius fills a EuroDisney. Per tant, quan decidiexen anar a aquest parc temàtic ubicat a París hi haurà un bona representació de Roses entre Mickey Mouse, el Pato Donald i demàs personatges creats pel mític Walt Disney.