L’A.E. Roses aconsegueix un empat que permet somiar amb l’ascens a 2ª Catalana

A.E. Roses
Moment en que el capità de l'A.E. Roses marca l'empat a 1, que pot valdre un ascens

L’A.E. Roses empata a 1 gol al camp del Sant Jaume de Llierca en el partit d’anada de la promoció d’ascens

A.E. Roses
Moment en que el capità de l’A.E. Roses, Edu Sastre, marca l’empat a 1, que pot valdre un ascens

Partit intens el que es va viure ahir a Sant Jaume de Llierca, on l’A.E. Roses es va enfrontar contra l’equip en el partit corresponent al partit d’anada de la promoció d’ascens a 2ª Catalana.
Un partit en el que els rosincs van aconseguir un  empat, a 1 gols, que pot ser molt valuós de cares a les expectatives de l’A.E. Roses de pujar de categoria, tot i que el míster rosinc, Gabriel Maragall, és va mostrar molt prudent a l’assenyalar que “el resultat és bo, ens dóna un plus que si haguéssim perdut, està clar, però no serveix per res, perquè l’equip que especuli perdrà la promoció i al partit de tornada, al nostre camp, hem d’anar a guanyar perquè si anem aguantar el 0-0 –resultat amb el que pujarien els rosincs- perdrem l’eliminatòria”.

Els jugadors dirigís per Maragall van tenir el partit controlat durant la primera part. No van crear gaire ocasions de gol, però tampoc van permetre que el Sant Jaume s’apropés a la seva àrea, pe acabar els primers 45 minuts amb empat a 0.

A la represa els rosincs van avançar una mica les línies, i al minut 8, en un contracop del Sant Jaume, Joel Plana va avançar als locals amb la conseqüent t alegria i eufòria de la parròquia garrotxina.

El gol va provocar una mica de desconcert entre l’onze rosinc. Van quedar tocats I el tècnic local, Ferran Roca, veient-lo va fer entrar un altre davanter per rematar la feina, “em va donar la sensació que ficant un home de refresc per l’exterior podríem tenir una contra que ens afavorís i anar més tranquils a Roses, però finalment no ha estat així”.

A mesura que anaven passant els minuts l’A.E. Roses es va anar recuperant del gol en contra, i amb l’entrada de Pau Rosell, com a segona punta, els rosincs van demostrar que volien l’empat per jugar el partit de tornada amb avantatge en el marcador.

I aquest empat va arribar al minut 84, després que el capità de l’equip, Edu Sastre, culminés de cap una jugada d’estratègia de l’A.E. Roses. Un empat que va fer embogir als jugadors, els cos tècnic i els aficionats que es van desplaçar fins a la Garrotxa, i que permet somiar amb l’ascens a  2ª Catalana.