Roses Cultura

L’A.E. Roses cau per 0 a 2 en el partit de Festa Major davant el Juvenil de la U.E. Figueres

Festa Major de Roses 2016
L'alcaldessa de Roses fa entrega de la copa campió al capità del Juvenil de la U.E. Figueres

Partit de Festa Major que va servir al tècnic rosinc, Gabriel Maragall, per veure en acció als nous fixatges del club de cares a la temporada vinent

Festa Major de Roses 2016
Moment en que el capita del Juvenil de la U.E. Figueres rep la copa de campió del trofeu de Festa Major de Roses

Ahir dissabte, l’A.E. Roses va jugar el tradicional partit de Festa Major. Matx que els van perdre per 0 a 2 contra el Juvenil de la U.E. Figueres de la Lliga Nacional.

Un resultat que és el de menys ja que va servir principalment per a que l’entrenador Gabriel Maragall fes proves i pogués veure a jugadors que la temporada vinent disputaran la lliga  de 2ª Catalana amb l’A.E. Roses. “Nosaltres estem en la fase de conèixer els jugadors de com es desenvolupen en el terreny de joc”, va dir al final del partit Maragall, significant que “a la primera part hem estat més o menys correctes en atac, però no així defensivament, que és la part que haurem de treballar més”.

I en canvi a la represa tot i que l’A.E. Roses ha millorat l’equilibri en la seva defensa no ha pogut evitar perdre, “però bé, és normal, només portem sis entrenaments i aquest partit ens ha servit  per fer proves, per veure a jugadors que pràcticament no els coneixem”, va assenyalar l’entrenador rosinc, per reconèixer que “els jugadors del Juvenil del Figueres, a banda d’una gran qualitat, a aquestes alçades de la pretemporada, tenen molt més ritme joc que nosaltres”.  

Ritme de joc que, per la seva banda, anirà augmentant el planter de l’A.E. Roses fins arribar en les millors condicions físiques i tècniques al començament de la lliga, “això esperem i això  farem”  va assegurar Gabriel Maragall.