L’A.E. Roses crea un àlbum de cromos amb el jugadors i tècnics de tots els seus equips

A.E.Roses

L'àlbum de l'A.E. Roses es composa de 296 cromos de tots els jugadors i cos tècnic del club

L’A.E. Roses ha publicat un àlbum de cromos on surten els jugadors i tècnics de tots els equips del club fins a completar un total de 296 cromos.

A.E.Roses
L’àlbum de l’A.E. Roses es composa de 296 cromos de tots els jugadors i tècnics del club

La Junta directiva del club portava temps “donant-li voltes a la idea de promocionar el nostre club d’una manera diferent, fer ‘merchandising’ per a la mainada implicant a tots els estaments, és a dir als jugadors, als seus pares i mares, i cos tècnic, i vam decidir editar un àlbum de cromos”, ha afirmat el president de l’A.E. Roses, Sergi López.

Un àlbum que ha estat encarregat “per condicions econòmiques i de servei a una empresa de Suïssa amb distribució a Itàlia”, i que de moment “s’ha fet una primera tirada de 150 exemplars i 1.800 sobres de cromos”, ha manifestat López, que en el cas de necessitar més “en una setmana ho tindríem a la nostra disposició”.
Per poder adquirir aquest àlbum s’ha de fer a les pròpies instal·lacions del club “al preu de 3 euros i el sobre de cinc cromos a 0,80 cèntims d’euro”.

Àlbum de cromos amb molt bona acceptació

Aquesta iniciativa de l’Agrupació Esportiva Roses ha tingut molta acceptació entre els pares i jugadors i “fins i tot per gent de fora del club, superant les expectatives que teníem i per tant, l’idea és fer un altra àlbum per la temporada vinent”, ha assenyalat Sergi López

Un àlbum que enguany consta de 296 de cromos i que també servirà de recordatori per als jugadors que han passat pel club, “serà un bon record perquè es veuran així mateixos com si sortissin en els àlbums de cromos del futbol professional”.

A més, ha destacat el president de l’A.E. Roses, tots els jugadors que vulguin un puzle de la seva fotografia el pot demanar, ja que l’empresa que ha editat l’àlbum ofereix aquesta possibilitat.