L’A.E. Roses planta cara a tot un Segona B, el Peralada, filial del Girona

Festa Major de Roses 2017
Les plantilles de l'A.E. Roses i el Peralada-Girona B abans de disputar-se el partit de Festa Major

L’equip rosinc, tot i perdre contra l’equip xampanyer, va donar una molt bona impressió en el partit de Festa Major de Roses

Festa Major de Roses 2017
Les plantilles de l’A.E. Roses i el Peralada-Girona B abans de disputar-se el partit de Festa Major

Joventut. És la paraula que millor defineix a l’equip de l’A.E. Roses per a la temporada vinent.
Gabriel Maragall, inquilí de la banqueta del municipal de Mas Oliva durant els darrers anys, va anunciar, al final de la temporada passada, la seva dimissió per motius laborals.
I el club va decidir fitxar a Carles Santiago, un entrenador jove de 37 anys.
Joventut a la banqueta i joventut al camp, perquè el club rosinc ha fet gran renovació en la seva plantilla, baixant considerablement la mitjana d’edat, sent una de les més joves de la 2ª Catalana.

Només dos jugadors, els germans Sastre, passen de la trentena. La resta, jugadors que passen per ben poc dels 20, excepte un parell amb que estan més a prop dels trenta.

I amb aquesta joventut en la seva plantilla i en la seva banqueta ha jugat ja tres partits l’A.E. Roses aquesta pretemporada. El primer contra el Vila-sacra al Municipal del Mas Oliva, equip de 4ª Catalana que es va saldar amb una victòria per 5 a 3.
El segon, el va disputar contra l’Empuriabrava, de 3ª Catalana, guanyant també per 4-2.

I el passat diumenge, en el partit de la Festa Major del poble, l’A.E. Roses es va enfrontar contra un rival de categoria superior, el Peralada, filial del Girona, que la temporada vinent jugarà a la Segona B. I els jugadors rosincs van plantar cara a l’equip dirigit per l’Arnau Sala i Xavi Punsí, tot i perdre per 0 a 2. Dos gols que van arribar a la segona part, l’últim a les acaballes del partit, quan les forces dels rosincs ja eren molt justes, circumstància del tot normal degut al poc rodatge dels jugadors.

“Estic molt content amb el treball que fan els jugadors en aquests quinze dies que portem de pretemporada, ja que aquests partits no deixen de ser un entrenament més per agafar conceptes, i avui –per diumenge- contra un rival top també han treballat  bé, per estar content”, va dir Santiago al final del partit.

Tot això, el tècnic de l’A.E. Roses considera que encara s’ha de millorar aspectes com “la sortida de pilota, tàcticament a nivell defensiu i, sobretot, coneixent-nos més tots, ja que hem incorporat alguns jugadors nous”.

Nous i joves jugadors, que juntament els que hi són de la temporada passada, Carlos Santiago espera en “guanyar molts partits” durant la temporada vinent a 2ª Catalana “perquè confio molt en aquests jugadors que conformen la plantilla”.

Donc 17 dies encara té el míster rosinc per endavant per acabar de polir conceptes i aspectes tàctics abans d’estrenar-se a la temporada 2017-18, que serà el 3 de setembre al camp del Caldes de Malavella.