L’A.E. Roses presenta la temporada 2017-18 de futbol amb 5 equips més que la passada

A.E. Roses
Tots els equips de l'A.E. Roses de la temporada 2017-18

Diumenge es van presentar davant la seva afició els 21 equips que conformen l’Associació Esportiva Roses

A.E. Roses
Tots els equips de l’A.E. Roses de la temporada 2017-18

21 equips de l’A.E. Roses van saltar el passat diumenge a la gespa del Municipal del Mas Oliva per presentar-se davant la seva afició. Una xifra que augmenta en 5 els equips que van jugar pels camps de futbol de Catalunya amb els colors taronja i blau. “És l’any que més equips té el club, i comptant entrenadors, delegats i jugadors tenim al voltant de 330 fitxes federatives”, va afirmar el president de l’A.E. Roses, Sergi López.

L’A.E. Roses, com tot els clubs esportius de la Vila, té com a principal finalitat “la formació de jugadors com a persones, per tant, a nivell esportiu en els equips de base se’ls marca els objectius convenients per aquesta formació. I a partir d’Infantil, que és on comencen a competir, la finalitat es poder tenir els dos equips de cada categoria un a Primera i l’altre a Segona”, va dir López, assenyalant que pel que respecta al primer equip, que juga a 2ª Catalana “és consolidar aquesta categoria, que és on hem d’estar”.

L’A.E. Roses estrenarà nova gespa nova i tindrà nou sostre de les graderies abans que finalitzi la temporada

El regidor d’Esports de l’Ajuntament de Roses, Juan M. Fernández, va anunciar als aficionats durant la presentació que “es canviarà la gespa del camp i la base que hi ha a sota, és més feina que canviar només la gespa, i s’haurà de fer durant l’aturada de les vacances de Nadal o per la festa del Carnaval”. A part del canvi de la gespa, Fernández va desvetllar que “també està previst canviar el sostre de la graderia, que està molt malmès així com les butaques, que també necessiten un canvi”.

L’ONG Pilotes per un Somriure dóna 24 pilotes de futbol a l’A.E. Roses

L’ONG de Roses Pilotes per un Somriure la van crear Sergi Cayuela i Josep Martos amb la finalitat de fer un xic més feliç la vida dels nens més necessitats del Marroc mentre hi participen en el ralli solidari Maroc-Challenge.

I durant la presentació de l’A.E. Roses en Sergi i en Josep, acompanyats de la mascota de l’ONG, van fer feliços als representants del club, ja que els van regalar 24 pilotes de futbol.