L’A.E. Roses va viure una altra jornada de futbol, germanor i convivència amb altres clubs de la comarca

A.E. Roses

Un jove jugador de l'A.I. Roses al moment d'executar una falta a la vora de l'àrea

El Municipal de Mas Oliva va acollir la Trobada de Futbol de Benjamí amb la participació de 10 equips de l’Alt Empordà

A.E. Roses
Un jove jugador de l’A.I. Roses al moment d’executar una falta a la vora de l’àrea

Al 2016, concretament durant les vacances de Setmana Santa, l’Agrupació Esportiva Roses va organitzar la 1ª Trobada de futbol a la categoria de pre-Benjamí. Va esdevenir una matinal de convivència de i entre jugadors i pares que va esdevenir un èxit de participació. De tal manera, que el president de l’A.E. Roses, Sergi López, va afirmar que era més trobades de comunió entre jugadors de futbol i els seus familiars, provinents de la demarcació.

Però no va ser fins les vacanes de  Setmana Santa d’enguany quan  es va organitzar la segona trobada de futbol, en aquesta ocasió destinada a  jugadors de la categoria més jove, l’Escoleta.

I el passat dissabte, el club de futbol rosinc va organitzar la 3ª Trobada d’aquestes característiques, en aquest cas de la categoria Benjamí, amb la novetat que en lloc de ser només una matinal, va esdevenir en una jornada sencera de futbol, convivència “i de germanor amb els equips base més joves, ja que és a la seva edat, des d’Escoleta fins a Benjamins,, és quan s’ha de començar a inculcar els valors del respecte, l’esportivitat i la convivència entre jugadors tant del mateix equip i, sobretot, amb els jugadors d’altres clubs de la comarca, a més, com la mainada és la que més familiars arrossega al camp esdevé una jornada d’esport i germanor entre jugadors i familiars molt amena per a tothom”, va afirmar el president Sergi López.

Així, els 10 equips participants en aquesta 3ª Trobada de futbol de l’A.E. Roses van jugar durant el matí tots contra tots, i a la tarda després del dinar preparat pel club, es van jugar els partits que decidirien els 3 millors equips, “tot i que tots els jugadors participants s’emportaran un obsequi pel sol fet d’haver jugat, perquè volem que sigui una trobada, no una competició”, va dir López.

Una trobada que si al 2016 es va organitzar una, enguany ja portem dos, de moment, per l’any vinent podria veure-se’n augmentada aquesta xifra per “tal de dinamitzar les relacions entre els diferents clubs tant de la comarca com de la demarcació”, va cloure el president de l’A.E. López.