El rosinc Sergio Soler guanya la porra de les eleccions municipals de viladeroses.cat i grupmassague.com

La Porra de les eleccions municipals

Tot i que cap persona va fer ple, es dóna com a guanyador a Sergio Soler perquè va ser el que més ha encertat

Un total de 374 persones tant de Roses com de la demarcació de Girona van participar a la porra de les eleccions municipals organitzada per viladeroses.cat i grupmassague.com.

374 apostants els qual s’han revisat, evidentment, d’un en un per mirar de si algú d’ells havia fet ple encertat tots els regidors que ha aconseguit cada partit polític.

I ningú l’ha encertat. Ningú. El panorama polític a Roses ha quedat tant regirat respecte als darrers comicis locals que ningú ha donat en la diana.

Tot i això, hem decidit donar el premi d’un menú per a dues persones al restaurant L’Olivar.

I així, podem dir que Sergio Soler, Carme Trull i Joan Plana, tots tres, van encertar la quantitat de regidors que han obtingut 7 de les 9 candidatures a les eleccions municipals que van concórrer per aconseguir l’alcaldia de Roses.

Però hem considerat que Sergio Soler mereix ser el guanyador, just guanyador, perquè es va equivocar només d’1un regidor en les dues que va fallar, però va encertar totes les candidatures que han aconseguit tenir representació a l’Ajuntament.

Joan Plana també va encertar aquest darrer registre, és a dir que Rosincs-Entesa i Plataforma Cívica de Roses es quedaven fora, però en canvi ha errat en dos la quantitat d’edils que ha assolit una de les candidatures.

I Carme Trull, a l’igual que Soler, va fallar d’un edil en els dos partits que va errar, i a més tampoc va endevinar les formacions que han entrat a l’Ajuntament.

Per tant, Sergi Soler, per haver encertat 7 candidatures, haver-se equivocat només d’un edil en les dues que va fallar, i per endevinar tots els partits polítics que en la propera legislatura hi seran a l’Ajuntament considerem que ha de ser el guanyador de la porra de les eleccions municipals viladeroses.cat i grugmassague.com.

La Porra de les eleccions municipals