Programa d'activitats del CAR Jove de Roses

Ei! Anem a fer unes tapes? Nou article de El racó de la Nutrició

La nostra nutricionista, Natàlia Lluch, ens explica quines són les tapes més saludables alhora de fer l’aperitiu

Ara que ja estem en ple estiu ve molt de gust anar de “tapeo” a la terrassa d’un bar, ja sigui a la platja, al passeig marítim de quasevol població costanera, o bé en un tasca d’un poble situat enmig de la muntanya.
La nutricionista Natàlia Lluch ens explica quines són les tapes més saludables per al nostre organisme i aquelles que no ho són tant per la nostra salut.
També ens diu que perquè no fer una cerveseta, ja que té un alt contingut en aigua, és refrescant, conté un percentatge residual de fibra i és rica en vitamines del grup B. Coi carai! Si que té propietats positives la cervesa per al nostre cos!.
Però això sí, té alcohol, i per tant, també ens recomana mesurar el seu consum.
La Natàlia fa una pinzellada sobre les anxoves, l’escalilbada, els xipirons, els xocos, els callos… Vaja, sobre les típiques tapes que ens poder trobar en qualsevol local de restauració durant tot l’any, sí, però, sobretot durant l’època en la que estem ara, l’estiu.
Podeu llegir l’article, clicant al logo de El racó de la nutrició que hi ha a la portada a la dreta, o bé clicant aquí: De refrescs i tapes.
Ah! Us recordem que si voleu que ella parli o us aconselli d’algun tema en concret que us interessi sobre la vostra alimentació i nutrició, només l’heu d’enivar un e-mail a la següent adreça: nutricio@viladeroses.cat