El 1er Memorial Manu Rodríguez del Base Roses esdevé en un festa del futbol gironí

Memorial Manu Rodríguez del Base Roses

Els campions amb el seu trofeu de guanyadors

Durant els dies 6 i 7 de desembre s’ha celebrat un torneig de futbol en record del jugador del Base Roses amb la participació d’11 equips de la província de Girona

Memorial Manu Rodríguez del Base Roses
Els campions amb el seu trofeu de guanyadors

Un total de 18 equips provinents d’arreu la demarcació de Girona van participar en el 1er Memorial Manu Rodríguez, organitzat pel C.F. Base Roses en record del jove jugador del Club, Manuel Rodríguez Romero, que va morir de manera sobtada aquest passat estiu.
Aquest Memorial, que va assolir un gran èxit de participació i de públic, amb aficionats al futbol, amics i familiars, es va organitzar amb equips de les categories Benjamí, nascuts a l’any 2004 i 2005, i Pre-Benjamí, jugadors nascuts al 2006.
Unes categories que segons el president del C.F. Base Roses, Baldiri Ricart, “la Junta no ha decidit encara si els propers anys continuarem organitzant el Memorial amb jugadors d’aquestes edats o si ho farem amb d’altres categories”.
Així, el torneig va ser dividit en 3 grups depenen de l’any de naixement. Divendres van participar els equips amb els jugadors nascuts al 2004 i 2005. Hi havia inscrits 5 equips per cada grup i l’Empordanet de Viladamat es va proclamar campió del 2004, mentre que els jugadors del Base Roses es van emportar el trofeu de guanyadors pel que fa al grup del 2005.

I dissabte va ser el torn dels més petits, on l’equip local del Base Roses Gris va guanyar aquest primer Memorial Manu Rodríguez. La regidora d’Esports de l’Ajuntament de Roses, Anna Jorquera, va ser l’encarregada de lliurar la medalla commemorativa a cadascú dels jugadors de tots els equips, així com de fer entrega del trofeu de campions als futbolistes del Base Roses.

Independentment dels guanyadors, el 1er Memorial Manu Rodríguez del Base Roses va esdevenir en tota una festa del futbol gironí, ja que van participar equips d’arreu la demarcació gironina.

El Club de Futbol Base Roses ja ha confirmat la celebració del que serà aquest segon Memorial en honor d’en Manu Rodríguez, que va entrar al club a l’edat de 5 anys, passant per totes les seves categories, fins arribar la temporada passada a l’equip que jugava a 4ª Catalana.

EQUIPS PARTICIPANTS 1er MEMORIAL MANU RODRÍGUEZ DEL BASE ROSES
BENJAMÍ 2004 BENJAMÍ 2005
C.F. Base RosesEsplais C.F.

C.E. Garriguella

C.F.B. l’Empordanet

Begur C.F.

Base Roses Montjoi

Esplais C.F.Base Roses Jòncols

C.F.B. Sant Pere Pescador

Pont de Molins C.F.

PRE-BENJAMÍ 2006
GRUP GRIS GRUP GRANA
C.F. Base Roses Gris

C.F.B. l’Empordanet

C.F. Avinyonet

Penya Unonista Figueres A

 

C.F. Base Roses Grana

Penya Unonista Figueres B

C.E. Garriguella

Vilablareix C.F.