Inici Actualitat El 20 de març acaba el termini de presentació de candidatures als...

El 20 de març acaba el termini de presentació de candidatures als Premis Emprenedors Alt Empordà

Guardons que dinamitzen i promocionen la iniciativa emprenedora de la comarca de l’Alt Empordà

Els Premis Emprenedors Alt Empordà celebren enguany el seu setè aniversari i, un any més, s’han posat en marxa amb l’objectiu de dinamitzar i promocionar la iniciativa emprenedora a la comarca. També es vol reconèixer l’aportació que les noves iniciatives empresarials fan com a eina de dinamització de l’activitat socioeconòmica i de creació de llocs de treball. El termini per presentar les candidatures finalitza el 20 de març.

Com ja és habitual, el certamen inclou quatre categories diferents: Premi Jove Empresari (per a empresaris empordanesos menors de 42 anys); Premi Emprenedor (per a projectes que suposin la creació d’una nova empresa); Premi millor idea de negoci (per a estudiants dels instituts de la comarca) i Premi a la línia de negoci innovadora (per a projectes engegats durant els darrers tres anys).

Tothom que estigui interessat a participar-hi pot consultar les bases dels guardons a la web www.premisemprenedorsaltemporda.com. També es pot demanar més informació a l’àrea de Promoció Econòmica del Consell Comarcal de l’Alt Empordà al telèfon 971 51 44 70 i/o al correu promocio@altemporda.org. I a l’àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Figueres a través del telèfon 972 67 42 61 i/o del correu electrònic promocioeconomica@figueres.org.

Els Premis Emprenedors Alt Empordà estan organitzats pel Consell Comarcal de l’Alt Empordà, l’Ajuntament de Figueres, l’Associació de Joves Empresaris de Girona (AJEG), el Setmanari de l’Alt Empordà i l’Associació Fòrum Imagina.

 

Exit mobile version