El 2º torneig de Vòlei Platja de Roses assoleix un èxit de participació com no es recordava en anys

Segon torneig Vòlei Platja Vila de Roses
El segon torneig Vòlei Platja Vila de Roses esdevé un èxit de participació

Un total de 38 equips van disputar els seus partits en els 8 camps ubicats a la platja de Santa Margarida al 2ª torneig de Vòlei Platja Vila de Roses

Segon torneig Vòlei Platja Vila de Roses
El segon torneig Vòlei Platja Vila de Roses esdevé un èxit de participació

El segon torneig del campionat local de Vòlei Platja Vila de Roses es pot definir en una sola paraula: èxit.

Èxit en quant a participació, ja que “hem tingut 38 equips participants, 22 en el nivell Alt, i 16 en el nivell Iniciació, el que significa que han estat 114 jugadors els que han omplert tots els camps de Vòlei que hi havia instal·lats a la platja”, va afirmar Dani Haro, gerent de DH Sports, empresa organitzadora del certamen. Una xifra de participant que segons Haro, “des de feia 5 o 6 anys, des que va començar la crisi no s’aconseguia”.

Final de “Vòlei Pluja”

Pel que fa a la part esportiva el guanyador del nivell Iniciació va ser l’equip Grifeu 2, i el campionat del nivell Alt se’l va emportar el Port Salins que va guanyar la final en dos sets al Jack Pot.

Una final que es va iniciar quan només queien quatre gotes de pluja i que va finalitzar quan sota el cel de Roses queia un immens aiguat. Tant és així, que els mateixos competidors, que la van voler acabar, van dir amb molt d’humor, que “no hem jugat la final de Vòlei Platja, sinó de Vòlei Pluja”.

I a causa de la pluja l’entrega de trofeus es va haver de fer sota la carpa de l’organització, que no va impedir que tots quedessin xops donada la impossibilitat d’encabir a tothom.
Però tot i l’aiguat final, que va ser anecdòtic, el regidor d’Esports, a l’igual que l’organització va qualificar aquest torneig de Vòlei Platja “d’un èxit total, hauríem de mirar les dades d’altres anys per assegurar-nos, però podria ser que aquest nombre tant alt d’inscripcions s’hagués sinó superat, si igualat d’anys d’abans de la crisi. I el torneig ha estat molt bé, i a la final els jugadors han demostrat que són capaços de jugar sota l’aigua”, va afirmar Juan M. Fernández, Ferdy.

Servei de fisioteràpia del Centre Zeni’t Salut

egon torneig Vòlei Platja Vila de Roses
Els fisioterapeures del Centre Zeni’t Salut tractant als jugadors

Una novetat a destacar d’aquest segon torneig del campionat local de Vòlei Platja Vila de Roses va ser que per primera vegada a la seva història ha comptat amb un servei de fisioteràpia ofert pel Centre Zeni’t Salut, on la seva responsable, Montse Giró, acompanyada del fisioterapeuta Josep Vila i el quiromassatgista Lluís del Pozo, han atès tots els problemes físics dels jugadors en el transcurs del torneig, “el matí ha estat tranquil, però ja a la tarda, quan ha portaven unes hores de competició, ha estat un no parar per tractar, principalment, problemes físic a les espatlles, a les cervicals i a les dorsals, tot i que hem atès alguna petita lesió d’abductor sense importància”, va explicar Giró.

Tant la gerent de Zeni’t Salut com el de DH Sports tenen previst prorrogar aquest acord de col·laboració pel que serà el tercer torneig del campionat local de Vòlei Platja Vila de Roses que es disputarà el proper dissabte 22 d’agost.