El 2º torneig del campionat local de Vòlei Platja Vila de Roses oferirà un servei de fisioteràpia als jugadors

XXIV Campionat de Vòlei Platja de la Vila de Roses

El Vòlei Platja Vila de Roses comptarà amb servei de fisioteràpia pels jugadors

DH Sports i el Centre Zeni’t Salut han arribat a un acord per oferir aquest servei de fisioteràpia als participants que ho requereixen

XXIV Campionat de Vòlei Platja de la Vila de Roses
El Vòlei Platja Vila de Roses comptarà amb servei de fisioteràpia pels jugadors

El segon torneig del campionat local de Vòlei Platja Vila de Roses presentarà una novetat respecta a totes les edicions que s’han celebrat anteriorment, que són unes quantes, concretament 23, i és que demà dissabte els participants en aquest certamen podran beneficiar-se dels massatge fisioteràpeutics que oferirà el Centre Zeni’t Salut. Un servei que de fisioteràpia que s’oferirà gràcies a l’acord entre l’empresa organitzadora del torneig, DH Sports i Zeni’t Salut a instàncies de l’Àrea d’Esports de Roses, “sí, Zeni’t Salut va oferir aquest servei durant el campionat d’Europa de motos nàutiques on tothom va quedar encantat, fins i tot el president de la Federació Catalana de Vela va felicitar al GEN Roses per la iniciativa, i per això hem posat en contacte aquest centre de salut amb els organitzadors per a que ofereixi massatges fisioterapèutics i de recuperació al torneig de vòlei”, ha manifestat el regidor d’Esports, Juan M. Fernández, Ferdy.

I el segon torneig de la 24ª edició del campionat local de Vòlei Platja Vila de Roses se celebrarà demà dissabte, 8 d’agost, a la platja de Santa Margarida, davant l’hotel Monterrey, durant tot el dia.

Les inscripcions per participar es fan a al mateixa platja a partir de les 9 hores del matí. I la competició s’iniciarà una hora després aproximadament.

Hi haurà una samarreta de record per a cada participant, i en acabar el torneig una sangria ben fresca gentilesa de l’hotel Monterrey.