Mes de paraules

El 30 de juny es tanca el termini per presentar candidatures al quart Premi de Recerca Salvador Dalí

Premi de Recerca Salvador Dalí
Salvador Dalí pintant el sostre del Palau del Vent del Teatre-Museu Dalí / Foto: Melitó Casals Meli © Fundació Gala-Salvador Dalí

L’objectiu és fomentar, des de qualsevol àmbit, la investigació sobre la vida i l’obra de Salvador Dalí

L’associació Amics dels Museus Dalí, amb la col·laboració dels Serveis Educatius de l’Alt Empordà i de la Fundació Gala-Salvador Dalí, convoquen la quarta edició del Premi de Recerca Salvador Dalí, adreçat a estudiants de tot Catalunya.

L’objectiu és fomentar, des de qualsevol àmbit, la investigació sobre la vida i l’obra de l’artista figuerenc. La quarta edició del Premi és convocat durant el curs 2022-2023 i s’hi poden presentar estudiants de tots els centres de secundària de Catalunya i de qualsevol modalitat de Batxillerat. El termini d’admissió d’originals acabarà el dia 30 de juny de 2023.

El millor treball de recerca serà premiat amb un ordinador portàtil per a l’estudiant guanyador qui, juntament amb el seu tutor, també rebrà un carnet de soci dels Amics dels Museus Dalí per tres anys. L’alumnat i professorat de la classe del guanyador tindran una visita guiada al Teatre-Museu Dalí de Figueres.

El jurat estarà integrat per representants de la Fundació Gala-Salvador Dalí, dels Serveis Educatius de l’Alt Empordà i dels Amics. El treball guanyador es difondrà a través de la web dels Amics dels Museus Dalí.

Podeu consultar les bases íntegres del Premi de Recerca Salvador Dalí clicant AQUÍ.

Per a més informació, podeu telefonar al 972 677 520 (De dilluns a dijous de 9:30 a 14:30 hores) o enviar un correu a amics@fundaciodali.org.