Suquet de peix de Rose

El BaiDeFest de Roses rep el Premi Honorífic de l’Acocollona’t, la Setmana de Cinema Fantàstic i de Terror de Girona

BaiDeFest
L'Ester Córdoba i Tito Gore, directors del BaiDeFest amb el Premi Honorífic atorgat per l'Acocollonat

Premi que va ser lliurat al Festival de Curts Fantàstics i de Terror de Roses per la seva curta però intensa labor en la difusió del cinema fantàstic i de terror

Aquesta passat cap de setmana, l’Acocollonat, la Setmana de Cinema Fantàstic i de Terror de Girona va celebrar a l’Auditori Josep Irla de la ciutat el seu acte de cloenda amb el lliurament de premis del certamen.

Un lliurament de premis on van ser convidats els directors del BaiDeFest, el Festival de Curts Fantàstics i de Terror de Roses, José Luís Santos, Tito Gore, com se’l coneix en el món del cinema, i Ester Córdoba.

“Ens van preguntar si volíem anar a l’acte de cloenda per entregar els premis Acocoexpres i els hi vam dir que encantats, i després de lliurar tres guardons va arribar la sorpresa”, ha explicat Tito Gore. Una sorpresa que va consistir en el lliurament als directors del BaiDeFest del Premi Honorífic per tota la labor realitzada en la difusió del cinema de gènere durant tots aquest anys des de Roses. Un premi que va ser rebut per José Luís Santos i l’Ester Córdoba “amb molta sorpresa, primer de tot, perquè no ho esperàvem, vam anar sense saber que ja tenien previst honorar-nos amb aquest guardó, i després amb molta alegria perquè per nosaltres l’Acocollonat és un festival que el considerem com un germà major, al qual sempre ho hem tingut com a referència”.

I és que la feina ben feta, a més de no tenir fronteres, es reconeguda arreu.