El Banc de Sang i Teixits valora molt positivament la campanya solidària impulsada pels càmpings gironins

#campingsolidari
El cap de manteniment del Càmping Salatà, Jaume Sastre, també va donar sang dins la campanya #campingsolidari

El Banc de Sang i Teixits s’ha fet visible en uns indrets en el que mai havia estat present, els càmpings, en una època, l’estiu, on les donacions de sang baixen considerablement

Els càmpings gironins sota el lema #campingsolidari van impulsar el passat mes de juliol una potent campanya solidària. Potent perquè es va vehicular en tres eixos.

El primer d’aquests eixos va ser ajudar al Banc de Sang i Teixits a augmentar les seves reserves de sang mitjançant donacions, durant el mes d’agost i principis de setembre, a l’interior dels càmpings.

Unes donacions que tot i que “han estat una mica justetes en el nombre, perquè a la gent li costa donar sang a l’estiu, quan està de vacances, han estat importants en el sentit que hem estat present en més llocs i ens hem fet visibles en uns indrets que no ho havíem fet mai, com és a l’interior dels càmpings, i això sempre és positiu pel Banc de Sang i Teixits, i més a l’estiu perquè baixen molt les donacions, ja que és època de vacances i la gent desconnecta un xic de tot el que fa durant la resta de l’any, i d’entre aquestes coses està el donar sang, però el cert és que les persones que tenen per costum donar sang, quan veuen el bus, com ara el d’aquí del càmping Salatà, entren a donar sang, i per això la importància d’aquest campanya”, va significar Valverde. 

L’últim càmping on es va portar a terme una donació va ser el Càmping Salatà de Roses, on el bus de sang es va ubicar al seu interior i a on treballadors de la mateixa instal·lació van decidir portar el seu gra de solidaritat donant sang.

Valverde va “agrair el fet que l’Associació de Càmping de Girona decidís impulsar aquesta campanya de donació de sang als càmpings perquè, a part de poder augmentar un xic les reserves de sang, ens ajuda molt, sobretot, a donar-nos visibilitat”.

El segon eix en el que es va vertebrar la campanya #campingsolidari ha estat la col·laboració amb l’Associació Polseres ‘Candela’ per recaptar diners per a la recerca del càncer infantil a través de la realització d’uns Tallers a benefici de l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona

I el tercer d’aquest eixos va ser sumar-se, els càmpings gironins, al “Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple”, venent material de merchandising del Mulla’t per destinar els guanys a la Fundació Esclerosi Múltiple.