El bar del camp de futbol de La Vinyassa és víctima d’un altre acte vandàlic

Acte vandàlic al camp del Base Roses
Els danys provocats pels vàndals i el personal de manteniment de les instal·lacions esportives reparant-los

És el cinquè acte de vandalisme que pateix el camp municipal de La Vinyassa en el darrer any

A les 9 del matí, Maite Pujadó, la responsable del bar del camp de futbol de La Vinyassa, on el Base Roses juga els partits de lliga com a local, s’ha trobat amb una desagradable sorpresa, “els cristalls de dues de les finestres de darrera del bar estaven trencats, i amb un pal ha donat un cop a l’aparador de les llaminadures i l’han tirat a terra”, ha explicat Pujadó, que considera que la idea dels vàndals era intentar entrar per robar, ja que ara s’està cobrant les quotes del campus de futbol que s’està desenvolupant a La Vinyassa, “però mai deixem els diner en aquí, sempre ens ho portem per evitar aix, que entrin a robar”, ha assenyalat Pujadó.
A més de fer malbé les finestres del bar, que el personal de manteniment de les instal·lacions esportives han reparat aquest matí, els delinqüents també han intentat entrar a robar al magatzem però no han pogut forçar la porta, tot i que l’han fet malbé.

Segons assenyala la responsable del bar “amb aquest ja és el cinquè acte de vandalisme que patim en el darrer any. Portàvem uns mesos tranquils, però ara han tornat a atacar les instal·lacions del Base Roses”.

L’últim cop, abans del d’avui, que van entrar a robar, i en aquella ho van aconseguir, va ser al setembre del 2021. Per aquest motiu, la Maite Pujadó, a l’igual que ho va fer el president del C.F. Base Roses, Baldiri Ricart, en aquell moment, ha demanat que s’instal·lin càmeres de seguretat per acabar amb aquests actes de vandalisme.