El Base Roses comptarà la pròxima temporada de futbol amb 3 equips nous masculins i 2 de femenins

C.F. Base Roses
Diferents moment de la cloenda de la temporada de futbol 2021-22 del C.F. Base Roses

El Club de Futbol Base Roses va cloure ahir la temporada de futbol 2021-22 amb una gran festa

El Club de Futbol Base Roses va donar per tancada la temporada oficial de futbol 2021-22 ahir en un dels dies més calorosos de l’any, per aquest motiu la festa de cloenda es va encetar a les 6 de la tarda amb un refrescant festa de l’escuma. Un hora i mitja després va ser el torn dels diferents jocs que es van organitzar pel gaudi de la mainada i que va ser el preàmbul dels parlaments per part del president del club, Baldiri Ricart i la regidora d’Esports, Vero Medina.

En acabar l’acte protocol·lari, i amb motiu del 25è aniversari del Base Roses, es va regalar una samarreta commemorativa a cadascú dels jugadors, tècnics i personal del club, per iniciar l’acte més festiu d’aquesta cloenda amb un berenar-sopar amb carn a la brasa i bona música.

Aquesta temporada de futbol 2021-22 del Base Roses, que ahir es va donar per tancada, va ser definida pel seu president “com a molt bona, ja que venim de dues temporades molt complicades a causa de la Covid i, a més, hem endegat el projecte de competir amb un equip de futbol femení”.

Quotes congelades

Degut, precisament, a la crisi sanitària, la qual ha comportat també una crisi econòmica la directiva del Base Roses “hem volgut ser conseqüents i hem mantingut la mateixa quota a les famílies del 2019, quotes que es mantindran congelades per a la temporada vinent”, va desvetllar Baldiri Ricart.

En quant a la competició, els equips del Base Roses han mantingut la seva categoria, “fent menció especial a l’equip de 4ª Catalana, que ha guardonat amb el premi Fair Play de la Federació per ser l’equip més esportiu de la categoria”, va explicar el president del club.

Objectius per a la temporada 2022-23

De cares a la pròxima temporada, el Club de Futbol Base Roses té com a objectiu la creació d’un segon equip de futbol femení, “està bastant encarrilat, l’any passat vam fer el de la categoria Infantil, que ha anat molt bé, però per a la pròxima volem un segon de categoria Cadet i amb aquesta idea estem treballant”.
Però, a banda d’aquest segon equip femení, el Base Roses augmentarà la pròxima temporada d’11 a 15 equips amb la creació d’un en categoria Juvenil, un altre de Benjamí, un tercer d’Aleví i un quart a la categoria Pre-benjamí.  

Dos Campus de futbol masculí i femení

El C.F Base Roses té previst celebrar dos Campus de Futbol per aquest estiu. El primer tindrà lloc del 27 de juny al 29 de juliol. I el segon de l’1 al 26 d’agost.
Seran dos Campus de Futbol tant masculí com femení que es desenvoluparan de 9 a les 13 hores, i en el que es treballarà la tecnificació i la millora de les habilitats futbolístiques, i que té com a premissa principal el gaudi dels participants.