El Base Roses presenta els seus equips per aquesta temporada de futbol 2019-20

C.F. Base Roses

Tots els equips del C.F. Base Roses amb directius i autoritats

Al voltant de 250 jugadors dividits en 17 equips va presentar ahir, 6 de desembre, el C.F. Base Roses davant el seu públic

En un matí festiu d’esport que es va viure al camp municipal de La Vinyassa el C.F. Base Roses va presentar als equips que ja estan disputant la temporada 2019-2020 de futbol.

Una nova temporada en la que, a part dels objectius esportius, la Junta Directiva del club continuarà fent la tasca “d’educar en valors al notre jovent, valors com el respecte, l’esforç o el compromís o la diversió i que estan reflectits amb pancartes en els vestidors 1 i 2 del nostres equips”, va afirmar Baldiri Ricart, president del C.F. Base Roses.

En total van ser 17 equips els equips que es van presentar, composats per aproximadament 250 jugadors, que va ser nomenats juntament amb els entrenadors i delegats pel directiu  Joser Mª Martínez en presència de l’alcaldessa de Roses, Montse Mindan, i la regidora d’Esports, Vero Medina.
En els parlament, Ricart, va desvetllar un acte que el Base Roses portarà a terme aprofitant que la presentació es va fer a tocar les festes de Nadal, i que va ser que “l’organització el proper 21 de desembre d’un Cagatió adreçat als nostres jugadors més petits amb una xocolatada”. I ja en plenes festes nadalenques, “durant la celebració del nostre Campus de Nadal tornarem a promocionar la creació d’un o varis equips femenins tota vegada que hi ha diferents noies que estan interessades en poder jugar al futbol”.
Un cop finalitzat el seu parlament, el president del C.F. Base Roses va donar la paraula a la regidora d’Esports, la qual es va dirigir als futbolistes i familiars felicitant-los “perquè creieu en l’esport com una eina de salut, evidentment, i com una eina de transformació i cohesió social”, destacant, en veure unes noies vestides de futbolistes, que “el futbol femení s’hauria de promoure”. Va aprofitar l’ocasió per donar a conèixer la campanya ‘Eduquem tot fent esport’ “per donar suport a la feina que fan dia a dia, en quant a la transmissió del valors humans, els clubs esportius de Roses”.
Medina va finalitzar el seu parlament dient “que tornem a posar fil a la agulla en el projecte del camp municipal de La Vinyassa per a que tant els esportistes practiquin esport de la millor manera possible i els espectadors el puguin veure i gaudir també de la millor forma”.

Per la seva part, Montse Mindan, després d’agrair al públic “per donar suport als vostres fills en la practica de l’esport”, a la Junta Directiva del Base Roses “per treballar com sempre” i als entrenadors i delegats “per tota la feina que feu envers la mainada i el jovent”, va desitjar als futbolistes que “gaudiu, jugueu i si pot ser, guanyeu, però sinó és igual, que l’important és participar i poder portar el nom de Roses sempre molt  amunt i al cor”.

La presentació dels equips C.F. Base Roses va finalitzar amb la pertinent sessió fotogràfica de tots els equips per part de la premsa desplaçada al camp municipal de La Vinyassa.