Suquet de peix de Rose

El Base Roses va acollir la II Trobada Comarcal Futbol 5 de la categoria Caganius, nens i nenes de 4 i 5 anys

II Trobada Comarcal de Futbol 5
El Base Rose C.F. i l'A.E. Roses es van enfrontar en aquesta trobada comarcal de futbol 5

Es faran enguany un total de quatre Trobades Comarcals de Futbol 5, dos d’elles a Roses

II Trobada Comarcal de Futbol 5
El Base Rose C.F. i l’A.E. Roses es van enfrontar en aquesta trobada comarcal de futbol 5

El Consell Esportiu de l’Alt Empordà va organitzar dissabte la II Trobada Comarcal de Futbol 5 per a la categoria Caganius, és a dir, per a nens i nenes de 4 i 5 anys. Un jornada esportiva de futbol que es va celebrar als camps municipals de La Vinyassa, terrenys on juga el Base Roses i que va col·laborar en l’organització de la mateixa.

Aquesta trobada comarcal de futbol s’emmarca dins de dos programes, “el primer, que és unl Circuit de futbol d’aquesta categoria de Caganius on hi participen una setzena d’equips en un lligueta que es juga cada quinze dies”, va dir el coordinador de Futbol 7 del Consell Esportiu de l’Alt Empordà, Albert Sala. “És una lliga a nivell recrecatiu, no s’apunten resultats i no hi ha classificació”, va remarcar Sala. I el segon programa “són aquests trobades de futbol, que en total es fan quatre. Una es va fer a Garriguella, dues es fan a Roses, una, l’d’avui (per ahir) al camp del Base Roses, i una altra que es farà al camp de l’A.E. Roses, i la darrera que es portarà a terme a Llançà”, va explicar el coordinador de Futbol 7.

Així en l’activitat esportiva celebrada ahir a Roses, que es va iniciar a les 10 i va finalitzar a les 14 hores, va comptar amb la participació d’uns 200 jugadors de vints equips d’arreu l’Alt Empordà. A banda dels dos clubs amfitrions, el Base Roses C.F. i l’A. E. Roses, també van ser presents en aquesta II Trobada Comarcal el Vilamalla A, el C.F. Peralada, el F.C. Borrassà, la F.E. Figueres, el C.E. Garriguella, el C.E. Fortià, la U.E. Vilasacra, el C.F. Esplais, el Vilamalla B, el C.E. Llançà Blanc, el C.E. Juncària, el C.E. Llançà Vermell, la U.E. Cadaqués, la Penya Unionista Figueres, el C.E. Palau-saverdera i el E.F.B. Navata Vermell.

Com a punt final de la Trobada comarcal de futbol en la que no hi ha ni guanyadors ni perdedors tots els jugadors van rebre un Diploma com acreditació d’haver participat.