Suquet de peix de Rose

El bon ambient i una temperatura primaveral acompanyen la desfilada infantil del Carnaval de Roses

Carnaval de Roses 2020
La mainada va ser la protagonista de la desfilada de dissabte del Carnaval de Roses

El Carnaval de Roses va celebrar ahir dissabte la seva desfilada infantil

La primavera, o millor dit, una temperatura més adient a l’estació de la primavera que no pas a la d’hivern, va acompanyar als participants més petits del Carnaval de Roses, perquè la desfilada del dissabte és la que se celebrar per donar protagonisme als més menuts de la festa de disfresses de la Vila.

Una temperatura primaveral que va anar agafada de la mà del bon ambient que va regnar al llarg i ample de l’Avinguda de Rhode per acabar tots en el port. I un cop finalitzada la festa allà les carrosses van poder tornar, a l’igual que a la desfilada de divendres, per a la mateixa Avinguda de Rhode, i que ha estat una de les principals novetats del Carnaval de Roses d’enguany.

Mentre uns seguien la festa al moll a l’envelat de la plaça de Frederic Rahola es va  celebrar la ja tradicional  discomòbil infantil.
I a la nit, mentre la gent gran gaudia de l’actuació de Cubata de Sol a la sala de  l’Espai Cultural La Ciutadella, els més joves, a la Sala Polivalent del Pavelló Municipal d’Esports, ho van ver ballant gràcies a la discomòbil a càrrec de Stanby Sound, per després, tocada la mitjanit, anar un altre cop a l’envelat de la plaça de Frederic Rahola per gaudir de la música del grup de versions Los 80 Principales i, tot seguit, una sessió del DJ Sergi

I avui diumenge, a les 12 hores, s’iniciarà la tercera i darrera desfilada del Carnaval de Roses.

Per després, a les 18 hores, al’envelat de la plaça de Frederic Rahola gaudir d’un concert amb l’orquestra Maravella a la proclamació del Rei i la Reina de la Gent Gran del Carnaval 2021.
I mentre l’orquestra Maravella continuarà amb la seva actuació, a la plaça de Sant Pere es farà la proclamació del Rei i la Reina del Carnaval 2021 i del Rei i la Reina infantil del Carnaval 2021, per tot seguit desvetllar els guanyadors del concurs de colles de Carnaval.

Finalment, a les 22 hores, a la Sala Polivalent (pista annexa) del Pavelló Municipal d’Esports, hi haurà música amb la Discomòbil Tramuntana Hits.

Consulteu AQUÍ la programació.

Fotos: Xavi Gorro