El bon temps omple la Rambla Riera Ginjolers per visitar la Fira Mercat del Lleure i l’Oci de Roses

Fira Mercat del Lleure i l’Oci de Roses

Trobada de Puntaires durant la XVII Fira Mercat del Lleure i l’Oci de Roses

Una vintenta d’entitats de Roses donen a conèixer tot el que poden oferir a la XVII Fira Mercat del LLeure i l’Oci

Fira Mercat del Lleure i l’Oci de Roses
Trobada de Puntaires durant la XVII Fira Mercat del Lleure i l’Oci de Roses

A diferència de l’any passat, on la pluja va aparèixer, tot i que de manera intermitent, durant la celebració de la Fira Mercat del Lleure i l’Oci, enguany el sol va lluir de valent. Per tant, una climatologia perfecta per fer una passejada per la Rambla Riera Ginjolers, “sí ha hagut sort i el bon temps ens ha acompanyat i la vintena d’entitats i associacions culturals, esportives, benèfiques i educatives han pogut ensenyar als vilanants tot el que fan durant l’any mentre feien un volt”, va afirmar el regidor de Festes, Juan M. Fernández.
Així, la Rambla es va emplenar de gent i curiosos per conèixer les diferents propostes del teixit associatiu de la Vila. Però, també, per gaudir d’una demostració de danses tradicionals a càrrec de l’Associació Bàlldemar, o participar en el ball típic de Catalunya, la sardana, organitzada per l’Associació La Rotllana.
I fins i tot, i com ja es tradició, va haver-hi un concert d’havaneres ofert pels omnipresents músics del grup Els Pescadors de Roses.
I els esportistes també van tenir cabuda en aquesta Fira d’Entitats. Alguns van demostrar el seu nivell d’encert davant una cistella de bàsquet, i d’altres van voler deixar palesa la seva qualitat com jugador de handbol.

Cal destacar també la trobada de Puntaires que té lloc durant aquest Mercat, on s’apleguen més d’un centenar que amb la punta al coixí, una tècnica manual i tradicional de teixir, feien tapets, mocadors, o estovalles, entre d’altres peces.