El Butlletí nº 11 de ‘Hola Roses’, de Roses Comerç i l’Estació Nàutica, ve ple de regals i solidaritat

Hola Roses

Un sorteig per anar tota la familia a Disneyland Paris i ajudar al Banc d’Aliments durant el Nadal són els principals ingredients del nº 11 del butlletí ‘Hola Roses’

Hola RosesAmb periodicitat mensual i des de principis d’any, el butlletí Hola Roses va néixer com una eina per estar al dia del que passa als comerç de la Vila, l’actualitat social, esportiva, política, esportiva i econòmica de la població.
Un mitjà de comunicació, aquest butlletí ‘Hola Roses’, que va néixer amb l’objectiu d’interactuar entre els diferents sectors de Roses: el comerç, l’esport nàutic i el turisme, entre d’altres. La finalitat, arribar a assolir una complicitat entre tots ells per potenciar que Roses sigui, encara més, una gran destinació turística.

I el Butlletí nº 11 de Hola Roses, el que correspon al mes de novembre, (recordem que es publica a finals de cada mes), ve ple de regals i grans compromisos solidaris.
Començant pels primers destacar  el sorteig d’un viatge per a tota la família a Disneyland Paris.

Què s’ha de fer per anar a París? Comprar, durant la campanya de Nadal, en algun dels establiments associats a Roses Comerç. Res més.

El viatge serà de 4 dies per a una família de quatre persones (dos adults i dos nens) en època de temporada baixa de la destinació. El premi inclou, a banda del viatge, l’allotjament, esmorzar i entrades al parc.

Solidaritat

I el compromís solidari arriba també de l’Associació de Comerciants de Roses, Roses Comerç, la qual abastirà per Nadal el Centre de Distribució d’Aliments amb menjar com llet, oli, sucre, llegums, arròs, pasta, farina i llaunes, entre altres, perquè Càritas Roses els pugui distribuir entre les persones més necessitades de la població de la Vila.

Altres punts d’actualitat a destacar en l’Hola Roses de novembre és, sens dubte, els més de 3,5 MEU que han deixat a Roses les 50 competicions nàutiques organitzades, durant els darrers 5 anys, pel Grup d’Esports Nàutics, el GEN Roses, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Roses i l’Estació Nàutica Roses-Cap de Creus.

I tampoc deixa de banda aquest Hola Roses la problemàtica de la redacció inicial del PRUG de l’àmbit marí del Parc Natural del Cap de Creus.

Cliqueu aquí, a Hola Roses, si voleu assaborir de la seva lectura.