El C.B. Roses apallissa de 50 punts al C.B. Peralada

C.B. Roses
Un moment del partit C.B. Peralada - C.B Roses a la categoria Mini Masculi

El resultat oficial va ser de 2 a 52, tot i que l’anotació reial va ser de 2 a 192

C.B. Roses
Un moment del partit C.B. Peralada – C.B Roses a la categoria Mini Masculi 

Dissabte es va jugar a la pista del Club Bàsquet Peralada el tercer partit de lliga a la categoria Mini Masculí de la Territorial de Girona que l’enfrontava al Club Bàsquet Roses.
Els rosincs van apallissar als locals amb un marcador de 2 a 192 punts, tot i que oficialment va quedar en 2 a 52, ja que quan passa de 50 la diferència de punts ja no es continua amb l’anotació.

Perquè es va donar aquesta diferencia tan engruixada en el marcador?

Doncs hi ha dos factors a tenir en compte. El primer i més important és que l’equip de bàsquet de Peralada només fa un mes que entrena. El seus jugadors no havien jugat mai abans a bàsquet, ja que la secció no existia al municipi.

I el segon és que l’únic equip del Club Bàsquet Peralada , el Mini Mascuñi, és un equip mixt, és a dir, està composat per nens i nenes d’entre 8 i 9 anys. I com no existeix una lliga d’aquestes característiques doncs s’han d’enfrontar als equips exlucisvaments masculins de la comarca.

I dissabte els nens i nenes del Club Bàsquet de Peralada es van enfrontar a un dels més potents de la lliga, el C.B. Roses, del qual els seus jugadors van demostrar amb escreix la seva superioritat.
Segons la Secretaria del C.B. Peralada, Nuri Vilà, aquestes derrotes, de moment, no perjudica a l’esperit competitiu dels nens i nenes de l’equip, “ja que els seus pares els animen i aplaudeixen molt, i més que perdre sembla que hagin guanyat, a més són conscients, perquè els hi diem, que entrenant des de fa només un mes és impossible guanyar a equips amb jugadors que porten jugant ja fa anys”, comenta Vilà.

Les alineacions de tots dos equips van ser aquestes:
CB Peralada: Marc, Gina, Laia, Nel, Ona, Giorgia, Adrià, Carlota, Alex i Alicia
CB Roses: Rafael Galarzo, Yassin Ahmed, Josep Mª Llombart, Max Miralles, Iker Lagune, Miquel Sánchez, Ferran Salesa, Yeray Guerrero i Eric Rastrojo