El C.F. Base Roses acomiada la temporada amb un bon sabor de boca

C.F. Base Roses

El primer equip i l'Infantil A van ser homenatjats per la resta d'equips del Base Roses fent el passadís de campions

Els ascensos del primer equip i, sobretot de l’Infantil A, perquè era “un dels principals objectius”, culminen una temporada de futbol del C.F. Base Roses molt positiva

C.F. Base Roses
El primer equip i l’Infantil A van ser homenatjats per la resta d’equips del Base Roses fent el passadís de campions durant l’acte de cloenda de la temporada

El Club de Futbol Base Roses afrontava la temporada 2017-18 amb no gaire bones expectatives, ja que al començament uns quants membres de la Junta directiva van plegar, tot i que van continuar col·laborant amb el club externament.

Però al final, la valoració “ha estat molt positiva, ja que, primer, l’Infantil A ha pujat de categoria, que era uns dels principals objectius pels quals vam apostar a principi de temporada, i després, el primer equip ha pujat de nou a 2ª Catalana”, va manifestar el president del C.F. Base Roses, Baldiri Ricart, durant la cloenda de la temporada, que es va celebrar dissabte passat al camp de La Vinyassa.

De fet, el primer equip va fer una temporada per emmarcar, ja que des de la jornada 11 fins a la 34ª no va conèixer la derrota, guanyant 21 partits, 19 de manera consecutiva, i empatant els dos restants. I tot això, amb la dimissió pel mig de l’entrenador i coordinador esportiu, Napo Cayuela, per la qual cosa va ser José Santos el que va acabar la temporada amb uns números igual de bons que el seu predecessor, “el que demostra que el grau de compromís dels jugadors va ser molt alt, gent de casa que va sentir els colors, i això només ho sap el món del futbol, sobretot els altres equips, que ho coneixen i ho valoren realment”.

Per la temporada vinent, un cop aconseguit l’ascens en només una temporada, ja que el Base Roses va baixar a 3ª Catalana, la temporada 2016-17, “l’objectiu és mantenir-nos a 2ª Catalana. La vam perdre l’any passat després de 6 temporades consecutives i l’hem recuperat al primer any, cosa que és molt difícil i que, sincerament, no ho esperàvem al principi de temporada”.

L’objectiu, si com sí, és consolidar la 2ª Catalana, perquè el Base Roses té jugadors per aconseguir-ho.

Cal assenyalar que tots els jugadors van ser obequiats amb un record de la temporada de futbol 2017-18, i un sopar que van poder gaudir juntament amb familiars, amics i aficionats a les portes de l’estadi municipal de La Vinyassa.