El C.F. Base Roses clou una temporada de transició

C.F. Base Roses

Diferents moments de l'acte de cloenda de la temporada 2018-19 del C.F. Base Roses

Una temporada de transició del C.F. Base Roses pel que respecta, principalment, a l’equip Sènior, que format per jugadors joves ha descendit de 2ª a 3ª Catalana amb l’objectiu de tornar a pujar l’any vinent

C.F. Base Roses
Diferents moments de l’acte de cloenda de la temporada 2018-19 del C.F. Base Roses

El C.F. Base Roses va celebrar el passat dissabte la cloenda de la temporada 2018-2019. Un acte que va consistir, primerament, en un berenar popular per als jugadors, cos tècnic, directiva, i pares i mares que conformen la gran família de l’equip de futbol del camp municipal de La Vinyassa.

Tot seguit, tothom es va dirigir al terreny de joc per a que els jugadors poguessin acomiadar-se dels seus aficionats, i per a que diferents jugadors del Juvenil rebessin per part del coordinador esportiu, Vicenzo Galli, uns diplomes de reconeixement per haver mèrits per jugar la temporada vinent amb el primer equip, o bé, perquè per diferents motius, han de deixar de jugar a futbol.

Uns diplomes que es van lliurar amb la presència del que ha estat regidor d’Esports durant els darrers quatre anys, Juan Manuel Fernández, el qual va destacar “la bona relació que hem tingut sempre durant els últims 4 anys, ara ja no seré regidor d’Esports -ha estat designat per aquest nou mandat com a responsable de l’Àrea d’Infraestructures i Serveis Públics- però em tindreu igualment a la vostra disposició per si necessiteu que arrangem un carrer o qualsevol altre aspecte de la via pública”.

Fernández va voler aprofitar l’ocasió per felicitar al membre de la directiva del Base Roses que s’estrena en la política com a regidor del PSC, Josep Maria Martínez, dient als assistents que “ara tindreu un fil més directe a l’Ajuntament amb ell, i vull que li doneu un fort aplaudiment perquè se l’ha guanyat”.

Tot seguit, el president del club,Baldiri Ricart, i els regidors Fernández i Martínez van obsequiar a tots els jugadors del club amb una gorra amb les inicials CFBR que va donar per finalitzat l’acte de cloenda.

Temporada de transició

Baldiri Ricart va afirmar que la temporada 2018-19 de futbol “ha estat pel Base Roses una temporada de transició, en la qual hem posat els ciments, amb el coordinador esportiu, Vicenzo Galli, que ha portat a terme una tasca descomunal aquest any,  per anar creixent a partir de la temporada vinent”.

I ha estat una temporada de transició, principalment pel que fa al primer equip, el Sènior, “perquè vam fer una aposta clara pels jugadors joves provinents del Juvenil en plegar del futbol molts jugadors, alguns d’ells han passat a ser entrenadors, que hi eren la temporada passada, i en lloc de fitxar jugadors de fora vam decidir apostar pels joves del club”, va explicar Ricart.

Aquesta aposta pel jovent ha conclòs amb el descens de categoria, de 2ª a 3ª Catalana, “però no ens amoïna”, va dir en Baldiri, “perquè amb aquests jugadors joves, que ara estan més rodats i han agafat molta més experiència, i sota la direcció de l’Enzo (Vicenzo Galli), l’objectiu que ens hem marcat és pujar un altre cop a 2ª Catalana”.

Pel que fa a la resta d’equips del C.F. Base Roses han portat a terme una temporada més que acceptable, ja que “el de 4ª Catalana ha tingut opcions de pujar de categoria fins la última jornada, i el Juvenil, a més de consolidar-se en la 1ª Divisió, ha alimentat de jugadors al primer equip” va explicar Baldiri.

La resta d’equips del club han pogut mantenir la seva categoria “excepte l’Infantil de 1ª Divisió, que ha baixat degut a que es troben en una edat en la que alguns jugadors es desenvolupen més que altres, físicament parlant, la qual cosa fa variar el rendiment amb d’altres equips més forts en aquest sentit”.

Equip femení del Base Roses per a la temporada vinent

De cares a la temporada vinent, el Club de Futbol Base Roses, a part de la formació dels jugadors dels equips de base i de pujar a 2ª Catalana amb l’equip Sènior, “volem crear un altre cop, perquè ens ho han demanat, un equip femení”, va desvetllar Baldiri Ricart.

Un altre novetat per a la temporada vinent del Base Roses serà la creació d’una comissió formada per jugadors de l’equip Sènior amb d’altres veterans que actualment desenvolupen les tasques d’entrenador.