El C.F. Base Roses ja ha començat els entrenaments

Entrenaments on line del C.F. Base Roses

Una sessió d'entrenament on line del C.F. Base Roses amb la plataforma Hangouts Meet de Google

El C.F. Base Roses va iniciar els entrenaments de manera on line fa 15 dies per mantenir la forma, fer més divertit el confinament i estar preparats físicament per quan es surti de l’actual estat d’alarma a causa de la crisi sanitària pel coronavirus

Fa dues setmanes que el Club de Fútbol Base Roses va dur a terme una iniciativa per poder seguir en contacte amb els seus jugadors en aquests complicats dies de confinament degut a la pandèmia de la Covid-19.

Així, l´equip de coordinació, amb la supervisió de la Junta Directiva, va posar en marxa un sistema de videoconferències per tal que els entrenadors poguessin desenvolupar sessions d´entrenament, xerrades i tota mena d´activitats en funció de l´edat o necessitat de cada equip del club

En primer lloc, es va buscar la millor plataforma per cobrir la demanda del volum de jugadors, i després de provar diverses opcions, es va decidir per Hangouts Meet de Google.
Un cop escollit el software, calia testejar-lo amb un parell d´equips, unes proves que van ser molt positives, de tal manera que es va estendre a la resta d´equips del club, és a dir, Escoleta, dos Pre-Benjamins, quatre Benjamins, quatre Alevins, dos Femenins, dos Infantils, el Juvenil i els dos equips Amateurs.

Entrenament en línia en el que el C.F Base Roses ofereix la participació a qualsevol noi o noia de la Vila

A les reunions periòdiques que fa  el C.F. Base Roses cada setmana per supervisar i reportar l´activitat de cada equip en les citades videoconferències d´entrenaments, es  decidir donar un pas més, donada la situació de confinament a la que està sotmesa la societat, gairebé en la seva totalitat, degut a la pandèmia del coronavirus, la qual ha el dia a dia a tots nivells.
I un segment de la població que més pateix l’actual estat d’alarma sanitària són els infants d’arreu en viure una situació que els impedeix sortir de casa, la qual cosa, amb total seguretat, no és gens fàcil de gestionar i organitzar el seu dia a dia.

I en aquest sentit, la Junta del Club de Fútbol Base Roses, amb el suport de l´equip de coordinació i els entrenadors, “hem decidit obrir un nou espai per a que qualsevol noi o noia pugui accedir a aquestes sessions d´entrenament virtual. La Junta entén que, un cop posada en marxa la eina de contacte digital i amb tots els entrenadors formats a tal efecte, cal compartir-la i fer-la extensiva a qualsevol persona”, han manifestat des del Club de Futbol Base Roses, remarcant que “els moments que viuen els nens i nenes requereixen d´accions que puguin fer més actiu el seu dia a dia. I el Base Roses ha decidit posar a disposició de qualsevol persona que vulgui participar amb l´estructura digital creada amb el Hangouts Meet”.

Per tant, qui vulgui assistir als entrenaments virtuals amb els monitors del club de futbol rosinc, només ha d´enviar un correu a info@cfbaseroses.com indicant nom, edat i telèfon de contacte.
El Club es posarà en contacte amb els interessats i els facilitarà un enllaç de Hangouts Meet per a puguin participar.

Per últim, des del Club de Fútbol Base Roses volen desitjar a la població rosinca en particular, i a la resta del món en general, que aquesta pandèmia s´acabi quan abans millor, que tothom es trobi bé de salut i que el més aviat possible ens puguem retrobar tots amb normalitat pels carrers.