El C.P.R. La Perola organitza el 2º Open de Pesca Mar-Costa Golf de Roses

Open de Pesca Mar-Costa Golf de Roses

Després d’assolir un èxit de participació l’any passat el Club de Pesca de Roses La Perola organitza el segon Open de Pesca Mar-Costa

Open de Pesca Mar-Costa Golf de RosesLa principal novetat d’aquest segon Open de Pesca Mar-Costa organitzat pel Club de Pesca de Roses La Perola és la platja on se celebrarà, la platja de Sant Pere Pescador
Donat l’èxit de participació de l’any passat, on van prendre part gairebé una seixantena de pescadors, en concret 57, l’organització ha decidit que “per questió logística, és a dir, d’aparcaments per als vehicles, d’espai a la mateixa platja i, sobretot, de no destorbar als estiuejants que durant aquests dies hi ha al litoral rosinc, celebrar l’Open a Sant Pere Pescador”, ha significat el president del C.P.R. La Perola, Alberto Fernández.

“A més, ha remarcat Fernández, la platja de Sant Pere Pescador és un lloc tradicional per practicar la pesca de Surfcàsting i molts pescadors de les comarques gironines van habitualment a pescar allà”.

El Club de Pesca de Roses ha posat, per aquesta segona edició de l’Open de Pesca Mar-Costa Golf de Roses un límit de participants, que és de 60 pescadors.

Per realitzar qualsevol consulta o formalitzar la inscripció truqueu al telèfon 651 427 199 (Alberto Fernández)

Les inscripcions per participar tenen un cost de 15 euros. Uns diners que serviran per lliurar uns grans premis als 5 primers classificats. Però no només aquests s’emportaran un obsequi cap a casa, ja que també obtindrà premi el que aconsegueixi la peça major, en aquest cas es farà entre el sisè classificat i l’últim, per tal que els premis quedin més repartits.
La millor dama classificada també serà guardonada amb un obsequi, així com molts més premis que es repartiran entre tots els pescadors, mitjançant un sorteig.

Uns premis que seran lliurats gràcies a l’implicació de les següents establiments comercials, els quals la Junta del Club de Pesca de Roses La Perola vol agrair la seva implicació en aquest segon Open de Pesca Mar-Costa Golf de Roses:

  • Casa de Pesca Eduard de Llançà
  • Botiga de Pesca Fhising Shop de Santa Margarida a Roses
  • Botiga de Pesca La Piraña de Girona
  • Botiga de Pesca Racó de Mar de La Bisbal d’Empordà

Així també, a les grans marques de material de pesca que hi col·laboren, com  Daiwa-Grauvell-Kali-Salper-Colmic-Eduard Shimano i al Bar Cafeteria La Bahía que ha fet entrega d’un pernil salat.

Open de Surfcàsting a Narbonne, França

I avui mateix, 24 d’agost, els socis del C.P.R. La Perola té previst participar en l’Open de Surfcàsting de la localitat de Narbonne, a França. Un dels certàmens esportius de pesca de la
modalitat més importants de la Mediterrània.
Aquest Open, que es disputa per parelles ja té una participació prevista de 96 duets, la majoria francesos tot i que hi ha inscrites 12 parelles espanyoles i 3 d’italianes.
Quatre parelles del club rosinc de pesca seran les que prendran part aquest nit a l’Open: La primera formada per Alberto Fernández i Juan Antonio Tena; la segona per José Moral i Jordi Segura; la tercera per Miguel Haro i Viti Alonso i la quarta i última formada per Ernest López i Pol Muro.
Cal destacar que aquest Open de Pesca  de Surfcàsting de Narbonne té una durada maratoniana, ja que començarà a les 9 d’aquesta nit i acabarà a les 8 del matí de demà diumenge. Un total d’11 hores seguides de pesca.