El C.P.R. La Perola triomfa al II Open de Pesca Mar-Costa Golf de Roses

II Open de Pesca Mar-Costa Golf de Roses

El podi del II Open de Pesca Mar-Costa Golf de Roses, Ernest López i Eva Espuña a dalt de tot, Miguel Haro al segon calaix, i en tercera posició Cristian González

El pescador d’Olot, Ernest López i el de Girona, Miguel Haro, socis del Club de Pesca de Roses, assoleixen les dues primers posicions del segon Open de Pesca Mar-Costa Golf de Roses

II Open de Pesca Mar-Costa Golf de Roses
El podi del II Open de Pesca Mar-Costa Golf de Roses, Ernest López i Eva Espuña a dalt de tot, Miguel Haro al segon calaix, i en tercera posició Cristian González

Un d’Olot, l’altre de Girona. Tots dos membres del C.P.R. La Perola. I tots dos van triomfar al segon Open de Pesca Mar-Costa Golf de Roses celebrat, dissabte passat, a la platja de Sant Pere Pescador. L’olotí Ernest López va aconseguir la victòria amb 1.580 punts, (es donava un punt per gram de peix capturat). I el gironí Miguel Haro, va fer segon amb 1.232 punts, i el barceloní Cristian González va completar el podi amb 1.015 punts.

Però les victòries del Club de Pesca Roses La Perola no acaben aquí, ja que en dones la victòria va ser per la també olotina i sòcia de La Perola, Eva Espuña, a l’aconseguir 464 punts (17ª posició de la general).
Una victòria, tant la masculina com la femenina, que es va quedar a casa. A casa dels guanyadors, ja que López i Espuña comparteixen la seva vida en parella.

II Open de Pesca Mar-Costa Golf de Roses a Sant Pere Pescador

A diferència del primer Open de Pesca Mar-Costa de Roses, organitzat l’any passat pel C.P.R La Perola a la platja de Santa Margarida, aquest segon es va celebrar, dissabte, a la platja de Sant Pere Pescador. Els organitzadors van decidir, per una qüestió de logística, canviar d’emplaçament, “molts pescadors venen a pescar a Sant Pere, hi ha molt més quantitat d’aparcament de vehicles i a més, no hi ha tanta gent com a Roses per aquesta època de l’any”, va explicar el president del Club de Pesca Roses, Alberto Fernández.

Finalment, es van inscriure 53 pescadors per participar en aquest Open, tot i que s’esperava arribar als 60 participants, que era el límit de participació de la prova, “però al coincidir amb un altre Open de Pesca que es va fer a Blanes ens hem quedat a 4 pescadors d’igualar la xifra de l’any passat, quan van ser 57 els participants”, va assenyalar Fernández. Dels 53 participants es van presentar 15 de la província de Barcelona, sent 11 pertanyents al Surfcàsting Sitges, entre d’ells dos habituals de la Lliga de Surfcàsting C.P.R. La Perola, l’Àlex Casanelles i Joan Carles Pedret.

La prova va començar a les 21 hores, sent un petard el que va assenyalar als participants que ja podien pescar, després d’haver assignat a cada pescador el seu sector de pesca. Com cada un d’ells va estar a 25 metres del que tenien al costat es va necessitar un quilòmetre i 300 metres de platja per celebrar l’Open.

A les dues de la matinada un altre petard va assenyalar la seva finalització, per seguidament efectuar la pesada. A banda dels deu primers classificats, que tenien premi, i la primera dona,  també va ser guardonat el pescador amb la peça de major, que va ser per l’Àlex Casanelles. Un premi que no podia obtenir cap dels deu primers amb l’objectiu que els guardons quedessin més repartits entre tots els pescadors.

Cal destacar que 6 socis del C.P.R. La Perola es van situar entre els 10 primers de la classificació final, i que a part de la guanyadora en fèmines, Eva Espuña, també van participar 3 dones més, Lorena Cantó, Ana Pérez i Diana Baraldes. Totes, menys la Diana, inscrites a la Lliga de Surfcàsting del Club de Pesca de Roses.
Menció a part mereix el veterà pescador gironí Enric Roca, que als seus 85 anys encara continua competint en opens de pesca.

Tot seguit de la entrega de premis es va portar a terme el sorteig d’una panera amb material de pesca i diversos premis més gràcies a la gentilesa de Fhishimg Shop de Santa Margarida, Casa de Pesca Eduard, de Llançà, Botiga de Pesca La Piraña, de Girona i la Botiga de Pesca Racó de Mar, de la Bisbal de l’Empordà.
I abans d’acomiadar la jornada de competició de pesca, els participants van poder gaudir d’un bon aperitiu a peu de platja.

Club de Pesca Roses La Perola, un gran equip de persones

Per organitzar un esdeveniment com aquest II Open de Pesca Mar-Costa Golf de Roses es necessitat un equip de persones que, sobretot, de manera voluntària, es vulguin implicar primer, per celebrar-ho i, segon, per a que tot surti bé, “perquè sense l’ajuda d’aquesta gent seria impossible. I aquesta gent que està a la Junta té noms i cognoms: Javi Crespo, Àngel Alavés, Toni Castillo i Juan Tena. Tots fem un gran equip i gràcies equip La Perola tira endavant”, va manifestar el president del Club, Alberto Fernández.

President i companys de la Junta del Club de Pesca Roses La Perola, ja tenen previst l’organització del III Open de Pesca Mar-Costa Golf de Roses.